Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem egy erasmusosba?
Össze se akartam vele jönni, meg tudtam, hogy max 3 hónapig lehetünk együtt. De úgy még senki sem udvarolt, mint ő. Beleszerettem, nagyon boldogok voltunk együtt. Egyikünk sem akarta abbahagyni. Most keresek lehetőségeket, hogy ki tudjak hozzá menni. Piszok nehéz. Magyarban sem találtam munkát. Lett egy harmadik országban lehetőség, így legalább lesz pénzem, hogy tudjunk találkozgatni. De ez nem állapot. Feladni hirtelen az itthoni életemet. Persze, hogy bízok benne, de ha előbb feladja, mint én és vége lesz. Ha kinn maradok egy idegen országban a semmiért. Nyilván ezek után nem akarok odakinn ismerkedni sem. Az ő országába boldogan mennék, ha tudnék. Legjobb esetben március első hetében tudunk találkozni, amit már nagyon várok. Persze mindennap beszélünk. Mindig mikor írni akarok neki kielőz :D Sokszor gondolunk ugyanarra ugyanabban a pillanatban.
Mit tennétek? Nagyon szeretem és nem bírnám ki, ha nem találkozhatnánk többet. Közben viszont érzem, hogy nagy a rizikó kimenni és ritkán találkozhatunk.
Jó lett volna nem beleszeretni, de most már mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!