Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennszülöttek végeznek vajon önkielégítést?
Figyelt kérdés
Képzeljetek el egy olyan helyzetet amikor 1 bennszülött fickó magányosan barangol a dzsungelben majd kiveri. :D Létezik e ilyen?2010. febr. 11. 20:38
1/14 anonim válasza:
nemtudom,nem volt még szerencsém hozzád
2/14 anonim válasza:
Igen. Sőt, az állatok is maszturbálnak. És állítólag még az anyaméhben a magzatok is.
Örülök, hogy viccesnek tartod... nem vagy egy kicsit fiatal?:S
3/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de rég röhögtem ilyet..:DDDDD
4/14 anonim válasza:
Nem, az ő kúltúrájukban tilos.
Ugyanúgy, mint a paradicsomtermesztés éjfél után.
5/14 anonim válasza:
nem! a bennszülöttek mind szüzességi fogadalmat tettek.
6/14 Dymo válasza:
Nem,sőt sexelni sem sexelnek! osztódással szaporodnak!
7/14 Zsirember válasza:
Bennszülött vagyok és sokat maszturbálok.
8/14 anonim válasza:
Mivel azok is emberek mint én vagy ti és mivel gondolom to is csináljátok ebből a következtetésem az hogy
IGEN
9/14 anonim válasza:
szerintem nekik nemkell maszturbálni.. ha feláll a farkuk csak magukelé rántanak egy nőt és jól megrakják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!