Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme annak, hogyha valaki a következő mondattal érvel?
"Egyedűl fogsz meghalni. De így egyedül halsz meg."
Én szerintem fizikai képtelenség, és soha elő nem forduló dolog, mikor kettő vagy több ember pontosan ugyanabban a pillanatban életét veszti. Mikor egy ember meghal, mikor megszűnnek az életelei, az lehetséges, hogy a másodperc töredékével előtte, vagy utána valaki más meghal, de hogy pontosan abban a pillanatban, azt kötve hiszem...
Nem úgy egyedül.
Hanem úgy,hogy nem fog senki melletted lenni és szeretni.
"majd ha megmondják, hogy a halál pontos hosszát"
mekkora baromságot írtam szégyenlem magam... amúgy nem szoktam fáradtavgyok
opened helyesen észrevételezi, amit észrevételez
Életfeltétel az, hogy szeressenek. Meg nekem édes mindegy lenne, mi lenne velem halálom után. :D Ha azzal is kifogásolnál, hogy legyen ki eltemessen. :D
Szerintem ez a mondat annyira idétlen. Mert mindeki egyedül hal meg. Kivéve ha úgy érted, hogy időpontban nagyon közel egymáshoz, mert úgy senkisem egyedül hal meg. :D szóval A mondat cáfolva
Akkor fogod ezt megbánni mikor 79 évesen nem bírsz felkelni az ágyból és mive senki le se sz*r ezért kb addig fogsz szenvedni amíg nem végez veled a szomjhalál :D
Jó haldoklást előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!