Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltott msn-ről, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott msn-ről, vagy csak pesszimista vagyok? Lent.

Figyelt kérdés
Megtetszett egy csaj (élőbe még nem találkoztunk), myvipen ki volt írva az msn címe, fel is vettem, 2 nap után írtam neki (csak ekkor volt rá alkalmam, de láttam hogy fent volt), hogy megtetszett és szeretnék vele megismerkedni, tök aranyos, kedves volt, majd kért egy képet, küldtem neki, és megkérdeztem hogy myvipen megjelölhetem-e, ő igent mondott, Egyből ezután mindkettőnknek mennie kellett. Azóta nem volt fent, vipen is írtam üzenetet, hogy remélem hamarosan feljössz...de nem is válaszolt rá. Ez az egész 3 napja volt, szerintetek letiltott, és nem akar velem beszélni, vagy csak pesszimista és türelmetlen vagyok?
2010. febr. 11. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Öö.nézd meg vippen hogy mikor jelentkezett be utoljára:g

=D

2010. febr. 11. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezért szar az msn,nem lehet kifejezni az érzéseket rendesen :S megutáltam én is.mellesleg szerintem törölt is nem csak tiltott.felejtsd el.sok a hal és kicsi a tenger ha érted :D
2010. febr. 11. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg vipen,de amúgy az is lehet,hogy csak rejtve van fent...
2010. febr. 11. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha törölt Téged az msn-jéről,akkor nem a "nick" nevét írja ki offline módban hanem az e-mail címét!Legalábbis normál helyzetben,ugyanis a Te msn-ed nem tud infót begyűteni az ő "adatairól",így a kiírt nevéről sem...

(remélem azért érted :D )

2010. febr. 11. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
hát nézd meg a partnerkarbantartóban h fent vagy e a listján.bár még ha fent is vagy,szerintem nem tetszel neki :/ bocsi
2010. febr. 11. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Figyeltem a myvipet, és a levél óta egyszer volt fent. A levélbe nem tettem kérdést, csak írtam hogy remélem hamarosan fent leszel és beszélünk...Szóval nem volt kérdés amire válaszolnia kellett volna de akkor is.. 19:51-es: értem mit mondasz, de a nick nevét látom a nem elérhető partnereknél. Ha nem tetszek neki akkor nem értem minek igazolt vissza, és meg is mondhatta volna, annyira nem éltem bele magam, hogy "magam alatt legyek" miatta. Azért jó lett volna...:) Na mindegy, ez van:) Köszi a válaszokat!
2010. febr. 11. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Húúú velem is most van egy hasonló.

A myvipen is van egy MSN, ahova be lehet jelentkezni. Sokkal primitivebb, de látod, hogy be van e jelentkezve, még akkor is, ha az MSN kezdőlapján neked nem elérhetőn van, vagyis le vagy tiltva.

Szal ott meg tudod nézni!

2010. febr. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!