Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózunk, ölelkezünk, szexelünk, de mégsem járunk. Mi ez?
Figyelt kérdés
Úgy értem, egyikünk sem mondta ki, hogy ez egy kapcsolat, és szóba sem jött. Egy-másfél hete elvagyunk egymás mellett, de ennyi. Miért? És mi ez?
17L, 18F
2015. febr. 15. 18:29
1/9 anonim válasza:
szexkapcsolat, nyilván nem akar többet
3/9 anonim válasza:
Úgy hívják az ilyet, hogy szexkapcsolat. Ebben van szex, és más semmi.
4/9 A kérdező kommentje:
És egy szexkapcsolatba belefér, hogy elég sokat "romantikázunk"? Úgy értem, összebújás, összebújva alvás, stb.
2015. febr. 15. 18:31
5/9 anonim válasza:
Barátság extrákkal. Én is örülnék egy ilyennek...
6/9 anonim válasza:
Ez bizony tényleg szexkapcsolat. Gondold meg, elég-e ez neked.
7/9 anonim válasza:
Hát ez a szexkapcsolat. Sőt az én esetemben több is volt ennél, együtt voltunk nyaralni, csomószor együtt aludtunk, ha úgy volt dolga én is mentem vele. De soha nem jártunk.
8/9 anonim válasza:
Lehet épp egy szakításon van túl,lehet hiányzik neki valaki akihez oda bújhat,szeretethiány,vagy szex kapcsolat..
9/9 anonim válasza:
Mert ez manapság divat a 17 éves lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!