Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, hogy 17 éves létemre még sohasem volt barátom és nem is csókolóztam még?
Figyelt kérdés
Mikor ezt másoknak elmeséltem kinevettek. Nem tudom mit kellene tennem, egyszerűen olyan, mintha észre sem vennének a fiúk..2015. febr. 15. 15:23
11/17 anonim válasza:
Csapj bele, csak én fiu vagyok
12/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom sajnos nem én vagyok az egyetlen ilyen. :/
2015. febr. 15. 15:41
13/17 anonim válasza:
kitartás, a 9gag szerint minden szűz férfi amint betölti a 30. életévét automatikusan varázslóvá válik.
14/17 anonim válasza:
Ha még itt vagy leragadva a "cikiségnél", gyerek vagy még, neked nem való még párkapcsolat. Csak card le ,és ne görcsölj rá, és megjelenik valaki, de ha rágörcsölsz, akkor nem fog összejönni. Akik kinevettek ezért, hülyék, ne foglalkozz velük, ki is nevettek, szóval nem is ér annyit a véleményük, hogy adjál rá. Esetleg csak még nem jött el számodra az igazi, esetleg kívülről is látszódhat, hogy önbizalomhiányod van, és ezért nem olyan jó a kisugárzásod, és ezért nem figyeltek fel rád eddig. Próbáld az életet játékként felfogni, és lazuljá, ne görcsölj semmin, és akkor majd csak betoppan valaki. Bocsi, ha a komment elején megsértettelek, de mit törődsz ezzel a "cikiséggel"? Olyan fölösleges ezen stresszelni meg ilyenek, meg mások mit gondolnak, hát na , de komolyan!! Nem kell mindenkinek megfelelni, mégis mi a tökér' és milyen alapon támasztanak veled szemben ilyen téren elvárást? Szerintem inkább az a szánalmas. Meg h meg akarják mondani esetleg, hogy neked mi a jó, meg hogy hogy "kellene" csinálnod a dolgaidat basszus, ettől falnak megyek, ezek kretének, ha ilyenér' kiközösítenek, ne is foglalkozz velük, most nehogy már a bosszankodásba fektesd az energiáidat, tök fölösleges, és csak abba elmegy az energiád, mikor közben jól is érezhetnéd magad helyette, na mind1, szóval nem ciki, és aki megszól érte, azzal nem kell foglalkozni, csak engedd el a füled mellett, milyen alapon szól bele? Vagy ez benne van a házirendben, hogy kötelező mindenkinek 17 évesen már házasodnia, vagy legalább jegyeseknek lenni? Ez milyen már, hogy meg akarják szabni, hogy mi a "normális"? Ne akarjál nekik megfelelni, meee minek? Akkor kb feladod önmagad nem? Saját személyiséged, az legyééé aki vagy, ozt kész. Valaki meg majd pont azért fog szeretni, nemcsak, hogy elfogad, de lehet, hogy pont azért leszel különleges neki, pont amilyen vagy, ne görcsölj ezeken se, hogy másnak akarj megfelelni, mert kaka lesz, meg a végén magad ellen küzdeni basszus, te te vagy, és card le, ha kilógsz a sorból, nem kell neked mások után menni, lehet, hogy valaki majd pont ezt az egyediségedet fogja majd benned szeretni, ilyenben ,ha azt mondják ,ciki, ne hallgass rájuk, semmi értelme, hogy emiatt gyötörd magad, sőt, lehet ,hogy amíg ezen rágódsz, hogy jujj, akkor meg pont ezzel késlelteted, h összejöjjél valakivel, mert látni fogja, h nem érzed jól magad a bőrödben, és nem lesz jó tőle a kisugárzásod, így adott esetben nem figyel fel rád. Próbáld lazán venni a dolgokat! ;)
15/17 anonim válasza:
*Amúgy meg mások gondolom, határozottsággal, önbizalommal, magabiztossággal hívják föl magukra a figyelmet. De ha te nem vagy ilyen , nem kell erőltetni, csak semmire ne görcsölj rá, pls!
16/17 anonim válasza:
Én majdnem 18 voltam, amikor először csókolóztam, pedig elég jóképűnek tartanak... Ne aggódj, biztos megtalálod a párod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!