Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők nagy része miért sminkeli magát, festi a körmét/haját, kihívóan öltözködik és viselkedik?
Van aki plasztikáztatja is magát, azt pedig végképp nem értem.
Egy szolidan, visszafogottan felöltözött, természetes lány/nő sokkal szebb tud lenni, mint egy olyan, akinek 2 kg smink van az arcán, műkörmei vannak, és miniszoknya van rajta.
"Nem 2 kg festék, de képzeld el, hogy nem tetszem magamnak smink nélkül. Ugyanis túl szürke az egész, nincs kifejezetten szép arcom, vannak bőrhibáim, amin némi smink sokat segít, jobban érzem magam a bőrömben úgy."
Bôrhibákkal együtt is tud szép lenni egy arc.
"Meg ezzel az erővel ha bemész a cukrászdába, akkor minek agyondíszíteni egy tortát, miért teszik ezt, hisz ha nem cicomáznák túl, anélkül is jó íze lenne, nem? De akkor is szépítik, cicomázzák, hogy még tetszetősebb legyen. Kicsit ehhez tudnám hasonlítani."
Engem ez is idegesít. Meg mikor étteremben kihozzák az ételt feldíszítve... Nem kell! Én jobban szeretem, ha nincs feldíszítve.
Különböző stílusú emberek vannak.
Vannak olyan lányok, akik nem szeretik a sminket és a kihívó ruhákat, nyilván hozzád ilyenek illenek jobban.
Máshoz meg másmilyenek.
Neked nem tetszik egy nőn a miniszoknya, másnak meg lehet, nagyon is. Mert különböző ízlésű emberek is vannak.
Nem kell különösebb magyarázatokat keresni erre, nem mindenkinek ugyanaz tetszik, valaki így szeret öltözni, van aki úgy.
mert ők jó csajok, nem tramplik, vagy visszafogott szürke kislányok... :D egy nő öltözködjön nőiesen!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!