Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem vagyok szép, nem vagyok elég érdekes és úgy egy az egyben nem érek annyit, mint más nők és ezért soha nem lesz párom. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2015. febr. 14. 21:06
1/8 B.G 88 válasza:
Mi oka van ennek,hogy ezt érzed? :S
2/8 anonim válasza:
Igyál meg egy pohár forralt bort.
3/8 anonim válasza:
Küldj magadról egy meztelen képet és bizalmat önthetek beléd
4/8 anonim válasza:
Miért gondolod ezt? Hány éves vagy? Biztos szép vagy. Miért érzed, hogy nem vagy érdekes? Miért érzed magad kevesebbnek a többi nőhöz képest? L
5/8 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy mindenki olyan buta, hogy/vagy csak a külsőt nézi?
6/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Nem nagyon kaptam soha olyan visszajelzést, hogy szép lennék, míg körülöttem sokaknak mondják, hogy azok, így gondolom ha az lennék, jeleznék, viszont régebben az ellenkezőjét többször is hallottam. És amúgy sem keresik a férfiak a társaságomat, ami meg nyilván a belsőmből fakad, ami nem elég valószínűleg.
2015. febr. 14. 21:18
7/8 anonim válasza:
Tudod, régebben hittem abban, hogy a hozzád hasonló hozzáállású lányokkal kezdeni lehet valamit, de aztán rájöttem, hogy nem. Lehet tanácsolni, hogy járjatok társaságba, keressetek hobbit, figyeljetek oda jobban a pozitív visszajelzésekre (sok fiú pl. nem mondja ki konkrétan azt, hogy szép vagy, de közeledne hozzád, csak bénán) stb., úgyis minden hiába. Sőt még ismerkedni is próbáltam sok ilyen lánnyal, ha már elvileg úgyse néz rájuk senki, de nem érte meg, mert elvették egy rakás időmet és energiámat, hiába próbáltam éreztetni velük, hogy értékesnek, szépnek, csinosnak stb. tartom őket, semmire sem mentem. Vagy örökké csak panaszkodni fogsz, vagy megváltozol, de azt senki más nem tudja helyetted megcsinálni.
8/8 anonim válasza:
Szia
Régebben én is így éreztem, de aztán egy kis környezetváltozás (suliváltás) segített, ahol új, igaz barátokra találtam, akik mellett megtanultam értékelni magam, hisz ők is megszerettek, így én is elkezdtem megszeretni magam. Ha gondolod, írj privit és szívesen adok pár tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!