Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnátok egy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok egy lassan 18 éves lányról, aki csak a 30-as, (vagy afölötti) korosztállyal tudja elképzelni magát?

Figyelt kérdés
Kérlek csak értelmes válaszokat írjatok!:)
2015. febr. 14. 19:05
1 2 3
 11/23 Borosta2 ***** válasza:
34%
azt, hogy egy ritka nagy idióta, ez egy kibúvó az élet nehézségeinek egy része alól, mert egy 30as már legyen pénzes is és gond letudva. Csak az a baj, hogy az ilyet nem fogod megkapni mert neki te nem vagy "jó befektetés".
2015. febr. 14. 19:11
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Hát leányom miért pont ez a korosztály?
2015. febr. 14. 19:15
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolok erről semmit. Viszont már alig várom, hogy 35 lehessek egyszer, ilyen korosztályú lányokat fogok farokra húzgálni hetente. :D
2015. febr. 14. 19:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Rendben, szval ti felszínesnek hinnétek. Okés, elfogadom. Végülis én kérdeztem. (Nálam a pénz nem játszik, csak az érettebb, intelektuálisabb férfiakhoz vonzódom, és értetem meg magam jobban.)
2015. febr. 14. 19:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolsó alkalmi kapcsolatba nem mennék bele, sőt még eddig csak egy kapcsolatom volt (egy velem egykorúval, de komolytalan volt úgy éreztem.) Sok idő kell míg vkiben megbízzak, szval velem nem menne egyről a kettőre.
2015. febr. 14. 19:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt hiszem ismerkednék ilyen lányokkal.
2015. febr. 14. 19:21
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Nálam a pénz nem játszik, csak az érettebb, intelektuálisabb férfiakhoz vonzódom, és értetem meg magam jobban."

Már nem azért, hogy kötözködjek, de miből gondolod, hogy csak az idősebb, 30+ os pasik intellektuálisak, komolyabbak? Hát nem szörnyű, hogy ugyanazzal az elgondolással, tapasztalat nélkül, amivel ezt elgondolod, emiatt kizárod a lehetőségét annak is, hogy egy huszonévessel megismerkedj? Másrészről pont, hogy a 30+ os pasik, akiket a te korosztályod idealizál, leginkább felszínesek, és feleség, vagy barátnő mellett, vagy csak szingliként is, de pusztán kedvtelésből is egyszer megdugnak valakit, aztán repülnek virágról-virágra.

Harmadrészt pedig a tökéletes kis idealizált világú ilyen tizenéveseknél nehogy már nekem, értékrenddel bíró, komoly felfogású, intellektuális huszonévesnek kelljen tepernem, bizonygatnom, hogy milyen értékeim vannak pusztán csak azért, mert szemellenzővel jártok az utcákon, és a felfogásotok miatt eleve hátrányból indulnék.

2015. febr. 14. 19:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Azt , hogy az ilyentől jobb távol maradni.
2015. febr. 14. 19:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Harmincas koromban szívesen ismerkedtem volna ilyen lányokkal. Mégiscsak 10-15 évvel fiatalabb, mint a 30-as nők társulata, könnyebb elvarázsolni, feszesebbek az idomok és legalább 5-6 év hátravan addig, míg menthetetlenül házasodni vagy szülni akar. Kész főnyeremény. Kár, hogy akkoriban nem találkoztam egy ilyennel sem.
2015. febr. 14. 19:27
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Csak kíváncsi lennék, melyik paraszt pontozta le a 17-es kommentet? :)
2015. febr. 14. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!