Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem rám gondol mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem rám gondol mikor fantáziál, ez baj?

Figyelt kérdés
A barátom bevallotta, hogy mikor fantáziál (és magához nyúl) nem engem képzel el, hanem más csajokat. Nagyon rosszul esett. Nem tudom ez mennyire természetes, hogy így van nála. Sajnos nem tudunk minden nap találkozni (hetente csak 2x-3x) ezért szorul rá hogy néha fantáziálgasson.

2015. febr. 14. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülye, ha bevallotta...
2015. febr. 14. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Őszintén megmondom, hogy én maszturbálás közben nem szoktam gondolni semmire/senkire, nem tudtam, hogy szokás...

Nézd, amíg csak fantáziál, addig nincs gond. Gondolhatsz rá úgy is, hogy tesz azért, hogy ne unjon rád, kicsit "felpezsdíti" a szexuális életét. Persze, elhiszem, hogy rosszul esik, ha a barátnőm azt mondaná, hogy tegnap Fassbenderre nyögött, én is kicsit zokon venném, de ez azért nem akkora nagy gond.

2015. febr. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!