Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsókolt egy fiú barátom kétszer is, akkor az már több, mint barátság, nem?
Figyelt kérdés
Vagy nem feltétlenül szerelmes, csak akkor éppen megkívánt?2015. febr. 14. 11:22
1/3 anonim válasza:
Azt csak Ti tudjátok, mit jelent ez.
3/3 anonim válasza:
Én már 2 hónapja kívánok egy nőt, szerintem szerelmes is vagyok bele, csak 2 "gond" is van:
1.: Van egy 5 éves kapcsolata
2.: A munkatársam
:-)
...és ez szerinted mi? Barátság vagy több annál?
Ezt Neked kéne tudnod eldöntened, azaz ha megborzongtál attól, hogy megcsókolt, akkor igen több mint barátság... :-)
Én pl ha ránézek a nőre már borzongok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!