Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire oké lefeküdni az egyik legjobb barátnőm exével?
Pont ezért utáltam meg az általam vélt "legjobb barátnőmet". Ő nem csak az egyik, hanem mindkét exemnél minőségellenőrzést tartott, mindkettő csak egyszeri alkalom volt.
A barátnőd sem venné jó néven szerintem.
semennyire sem oké.
mondjuk, nálunk volt egyszer egy ilyen, kavartam a pasival vagy egy hónapig, de semmi sem történt csókon kívül, és szerelmes se voltam, meg semmi, aztán pár év múlva a pasi összeakadt a legjobb barátnőmmel, aki először egyeztetett velem, majd miután semmi kifogásom sem volt a dolog ellen, hát szexbarátok lettek. egyedül így tudom elképzelni a dolgot korrekt módon, máskülönben az nem oké, semennyire sem.
22/l
Undorito gusztustalan gerinctelen szanalmas !!!
En erre nagyon ugrok..
Aki ilyet meg tesz az nem baratno..
19/L
Ha az én barátnőm lennél nem érdekelne a dolog.
Nem tudom mit drámáznak ezen más csajok. Ha szakítottam valakivel, akkor már nem köt hozzá semmi. Önálló emberi lények vagyunk, szabad akarattal. A pasi sem tárgy.
Nagyon primitív ez a "Nekem nem kell, de másé se legyen." felfogás.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!