Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beteg vagyok, ha nekem elég,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg vagyok, ha nekem elég, ha csak álmodozom egy pasiról? Tudom, hogy tetszem neki, de szerintem ez egy gyönyörű álom, és azt akarom, hogy mindig így maradjon.

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 22:26
1 2
 11/12 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
AZ elet area van hogy megvalositsd az almaidat.
2015. febr. 13. 23:26
 12/12 anonim válasza:
Szia én megértelek. Nem akarsz csalódni és ha álmododzol akkor úgy van minden ahogy te akarod, nincs szenvedés, csalódás, veszekedés, viszont itt az a kérdés, hogy ha majd meglátod egy másik lánnyal, akkor az hogy hat majd rád, kibirod és álmodozol tovább, mintha semmi nem történne és nem törődsz a kapcsolatával, vagy szenvedsz, ezt mérlegeld és úgy dönts hogy lépsz e a randizás felé. Tedd úgy ahogy jobbnak érzed. Minden jót Móni 29.
2015. júl. 17. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!