Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi sok egyedülálló harmincas férfi?
Olvasom megint,hogy a nők a hibásak mert milyen szemetek.
Nem is tudom ,nekem lány létemre fízetnem kell a fiúknak hogy velem legyen.
Gyereként a suliban folyton bántotak és szekáltak (fiúk) azt hittem gimiben jobb lesz hát nem,fizikálisan,lelkileg is bántotak ,egy visszahúzódó magamnak való lány vagyok akiket mindig elkaptak a menő gyerekek es a beszologatasoknál nem álltak meg sajnos.
Borzasztóan megaláztak elveték az önbizalmamat ,nekem nem kell egy fiú pénze leszarom hogy van e autoja ,sőt még az se hatna meg ha az anyával lakni ,csak legyen már végre aki nem csak bántani akar.
Annyira kikeztek a általános ,gimi alatt ,hogy rehabilitációs kezelesen is voltam ,bentfekvesen egy hétig ,és testileg is beteg lettem.
Nagyon szeretnék mar egy srácot aki szeret ,de egyszerűen nem tudok benük megbíznk,nagyon ritkán jön hozzám oda egy fiú ,és akkor is csak az jár a fejembe hogy bántani akar,max úgy tudnák elmenni egy fiúval ha előbb barátok lennénk mert úgy kevésbé félnék.
Retegek atól hogy egyedül maradok ,és jól esne ha valaki foglalkozna velem,de tényleg annyian bántotak hogy folyton olyan dolgok járnak az eszembe mi van ha ez a srác is bántani akar ,akár testileg vagy lelkiel,mert nagyon félek tölük.
Ráadásul a rendes fiúk félnek oda jönni egy lányhoz ,nincs nagyobb vágyam egy rendes okos fiúnál,aki nem bántalmaza a lányokat.
Az a kevés fiú is aki oda jött tényleg csak szexet akart ,ráadásul még csak nem is titkolta vagy meghallotam ahogy a haverjaival épp ezen röhögcsélnek.
Ha meg tenyleg oda jönne hozzám egy kedves értelmes,átlagos külsejű fiú, a sok bántás miatt azt se tudnám mit tegyek,és borzasztóan félenk is vagyok,valamiért a félenk lanyoktól meg félnek és nem elég kitartoak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!