Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gyönyörű 36 éves nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyönyörű 36 éves nő miért osztja meg az ágyát egy 21 éves fiúval?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 20:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkora baromság, hogy egy 21 éves férfi "gyerek".

Az ember tapasztal ezt-azt, és ha elég korán kezdte, 21 éves korára már jó szerető is lehet.

2015. febr. 13. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit foglalkozok masok maganeletevel? Felnott ember mindketto, majd eldontik mit akarnak egymastol
2015. febr. 13. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
A féltékenységedből is látszik, hogy mekkora egy kuka személyiségű ember vagy. Még csodálkozol?
2015. febr. 13. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:

mert egy fiatal kandúr és nem fél órát kell szopni hogy elkezdjen állni neki

nem csak egy menetet bír

stb

2015. febr. 13. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:

# 9

Én soha nem vonzódtam a nálam fiatalabb pasikhoz (illetve egyhez kivételesen igen, de vele csak 4 év volt a korkülönbség, az sem látszott meg, és nem csak a szexről szólt a dolog, hanem 5 évig együtt voltunk), de feltételezem, hogy amelyik nő fiatalabb partnert preferál alkalmi kapcsolatokra, az egyrészt lehet ezzel ugyanúgy, mint a náluk 15-20 évvel fiatalabb nőkhöz vonzódó pasik, hogy neki egyszerűen vonzóbb egy fiatal férfi test, lehet esetleg egyfajta skalpvadászat is, amivel önmagának bizonyítja, hogy még ennyi idősen is milyen szexi, ha a fiatalabb pasik is odavannak érte, és sorra landolnak az ágyában.

Meg szerintem lehet egy olyan praktikus oka is, hogy ebben a korosztályban is egyre többen vannak, akik nem akarnak se férjhez menni, se gyereket, se semmifajta kötöttséget, mert több szabadságra vágynak, nem pedig arra, hogy máshoz alkalmazkodjanak egy tartós párkapcsolatban, vagy egyszerűen vágynak a változatosságra szexuális téren is, és a huszonéves korosztályban könnyebben találnak olyan pasit, aki parter az alkalmi szexben, de nem akar hozzájuk költözni, nem tervez közös jövőt, hanem szépen hazakocog a találkák után.

2015. febr. 13. 21:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Hibátlan a teste, folyton áll a farka, nem hisztizik. Szóval minden, ami te nem.
2015. febr. 13. 23:40
 17/19 anonim ***** válasza:
#15: ez azért egy elég sarkos álláspont, mi van akkor ha a fiatalabb fél èrettebb?
2015. febr. 13. 23:59
 18/19 anonim ***** válasza:

# 17

Igazából inkább csak találgatásnak és feltételezésnek nevezném a magam részéről, mivel nincs a témában személyes tapasztalatom.

Én sem tartom teljesen kizártnak, hogy legyen olyan 21 éves férfi, aki érettebb egy 36 éves nőnél bizonyos szempontból, de szerintem ez azért egyrészt nem jellemző, vagy inkább igen ritka lehet, mert itt azért az élettapasztalat is fontos szerepet játszik a személyiség mellett, másrészt akármilyen érett is valaki már ilyen fiatalon, ha komoly, tartós kapcsolatra és családalapításra vágyik belátható időn belül, akkor elég ritka lehet, hogy ezt egy 36 éves nővel tervezi, aki 60 éves lesz, amikor ő még - jó esetben, ha figyel magára - egy ereje teljében lévő férfi.

El tudok képzelni olyan szerelmet, ami felülír egyéb fontos szempontokat és észérveket, és hosszú távon túléli egy a 15 év korkülönbséget a nő javára, de azért nem lehet túl gyakori.

De a kérdés igazából eleve nem párkapcsolatról szólt, és az előző hozzászólásomban én is abból indultam ki, hogy a nő is felthetően csak szexpartnert keres egy ilyen fiatal férfiban.

2015. febr. 14. 09:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Az élettapasztalat dd biztos hogy annyival tobb, mi van, ha a no 28 eves koraig bulizos, reszeges, "semmirekello" volt, a pasi meg 16 eves kora ota dolgozik hogy megeljen? Akkor szinte semmi kulombseg nincs leettapasztalatban
2015. febr. 14. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!