Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Szeptemberben ismertem meg. Bnom a spanjaval jart. Mindig mondogatta, hogy hu ez a gyerek egy bekepzelt b.... En nem tudtam kirol van szo. Aztan volt egy rendezveny ahol latta, hogy cigiztem es a bnomon keresztul cigit kert tolem... En ugye nem adtam neki xd:/ Aztan bnom mondta, hogy ez a fiu mondta neki hogy milyen szep vagyok. Gondoltam bejelolom fbon. Lajkrohamozott meg ramirt igy joba lettunk de mind2onknek volt kapcsolata. Aztan ugyanakkor dobtak ki bennunket.. es mar decemberben majdnem osszejottunk csak egyik kedves volt bnom ill osztalytarsam meg az exe is szepen bekevert es en ugy mond megutaltam ott mindenkit. Aztan akart latni de visszautasitottam..Nem reg valamiert elkezdtunk dumalni.En kozombos voltam vele...es lett baratom.De szerintem titkon ra vagytam... na mindegy.. szoval o megtudta vagyis latott bennunket. Ki akarta nyirni a sracot.. Haverom meselte 3 napig magaalatt volt. Miatta dobtam a fiut mert rajottem nekem csak o kell.. Azota is talizgatunk. Anyam tilt tole mert hogy nem hozzam valo.. szerinte.Multkor anya bnoje latott bennunket..es mikor megfogta a kezem annyira jol esett... az a no meg csak nezett.. gondolom allig varja hogy beszeljen anyammal..de en ezt pont leszarom...ilyet meg en se csinaltam...ha ez mas fiuval lett volna biztos hogy nem fogom meg a kezet..a masik hogy mar csokoloztam egy jo parszor es nem tartottam nagy cuccnak.. egyenlore vele meg csak szajra puszi volt de azt jobban megjegyeztem mint az elso csokom vagy akarmit... mikor baratom volt mindig raneztem mas fiukra.. neha flortolgettem meg ha ugy lett volna akkor masokkal taliztam volna mellette... De vele...en csak vele akarok lenni.. mellette rajottem en ot kerestem mindig... nekem csak o kell.. folyton a hangjat hallom a nezese van magam elott stb.. mikor talizunk elotte mindig faj a hasam es egyszeruen semmi nem erdekel rajta kivul..Csak ra tudok gondolni.. amugy negy ev van koztunk.
2015. febr. 13. 14:43
 1/1 Bogee123 ***** válasza:
Igen, szerelmes vagy :)
2015. febr. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!