Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a pozitívuma és a negatívuma annak ha az ember meleg?
Negatív: kitágítják a fosódat
Pozití: nem fázol
negatívum férfiaknál: hiv fertőzés gyakoribb, kelet-európai társadalom rossz véleménye
más nincs
Pozitívuma ?
Én eddig nem találtam .
25/f/m
Pozitívuma: nagy karriert futhatsz be az RTL klubnál.
Meleg prostiként jobban kereshetsz, mint egy doktor.
Börtönben sem kell szexuális elszigeteltségben élned :D
Bármikor találsz alkalmi partnert ingyen is.
Negatívum: az eddig leírtak, pl. nem járhatsz rocker, rapper közösségekbe, focimeccsre nyíltan.
Pozitívumok: ha élő, izgató testet akarsz látni, elég tükörbe nézni.:D
Nem kell a csajokat hajkurászni, megérteni. Nem tudnak a nők befolyás alá vonni. Nagyon sok nő él azzal, hogy a férfiak szexuálisan ki vannak éhezve rájuk, ezért alattomos módon képesek manipulálni "bájukkal" a heteroszexuális embereket, amivel azonban a homoszexuálisokat nem hatják meg.
Továbbá kiegyensúlyozottabbak a szexuális erőviszonyok. A nőknek általában ugyanaz a kevés férfi kell, ami a többi nőnek is. Ennek az a következménye, hogy a hetero férfiak nagy része magányos frusztrált agglegény, a maradék pedig qrogatja a köröttük sereglő nőket, akik eme férfiak hűtlenségétől szenvednek lelkileg.:D A homoszexuálisoknál nincs ilyen jelenség, ott mindenkinek egyéni "érdeme", hogy mennyire van szerencséje a pártalálásban.
Negatívumok: Nincs indíttatás a családalapításra, ezért nem öröklődnek tovább a génnek. Lehetetlen hosszú távon családban, nős emberként boldogan élni. Ezért sokan csinálják, hogy nemzenek néhány gyereket valakinek nagy nehezen, aztán gyorsan elválnak. De ez a nőkkel szemben tisztességtelen és hazug magatartás.
(A negatív társadalmi megítélést én nem sorolnám a negatívumok közé, mert érdektelen számomra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!