Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat a 40-50 év körüli férfiakat, akik 20-25 éves nőkkel vannak kapcsolatban?
mert nem normális, az már túl sok, és csakis a pénz miatt van.
Aki azt mondja hogy nem az nem idióta, mert akkor miért nem látsz ilyen esetet szegény faszinál, csakis gazdagnál???
Mert féltékenyek. Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Egy 40-50 év körüli férfi, aki jól tartja magát, és ért a nők nyelvén simán kaphat magának egy 20-25 éves nőt. A nőkkel kapcsolatban már nem lehet ezt elmondani, hamarabb öregszenek, és 40-50 körül már nem olyan kellendőek.
Sztem nincs semmi gáz abban, ha egy huszonéves csajnak 40-as pasija van. Az már egy igazi férfi, sokmindent megélt, tapasztalt, sok csaja volt, sőt megfelelő anyagi hátteret is tud nyújtani egy csajnak.
Nem értem a kérdést. Miért általánosítasz? 24 éves vagyok, a párom 54, és nem kaptunk még negatív kritikákat. Valószínűleg azért, mert intelligens, érett gondolkodású barátaink és rokonaink vannak.
Igen, az utcán van, hogy megnéznek, de ott kb. mindenkit. Csak mindenkit másért, ez kövér, ez barnabőrű, ez ilyen, ez olyan.. az utcán mindenki "érdekes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!