Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ez az alkat még bejön, vagy már egy kicsit sok? (kép)
Volt egy hosszabb stresszes időszakom mikor felszedtem pár kilót. Amit hát amilyen könnyű felszedni olyan nehéz leadni. Futok, odafigyelek az étkezésre de a dolgok nem változnak meg egyik napról a másikra. Mindenesetre igyekszem.
Félek attól, hogy mivel egy kicsit teltebb lettem, már nem fognak észrevenni. Nem vagyok az a nagy pasizós de minden nőnek jól esik egy kis figyelem.
Szóval, az ilyen alkatú nők még rendben vannak, vagy komolyan kezdjek el koplalni? Én tulajdonképpen jól érzem magam a bőrömben, de manapság mindenhol azt látni, hogy még a 40 kg lány is fogyni akar... Sajnos a tapasztalataim szerint sok srácnak meg pont ez kell...
(Hasonló alakom van nekem is.)
19L
10. "Tényleg igénytelenség, szerintem is."
ha téged nem zavar, hogy engem zavar egy nőben túlsúly, illetve ki vagy békülve önmagaddal, egy rossz szavam nem lehet rád (rátok). a lényeg, hogy az adott személy érezze magát jól a saját bőrében.
amikor csak egy kicsi hiányzik én tényleg nem értem, miért nem éri meg azt a kis erőfeszítést, de a ti dolgotok, mint írtam is.
Nem érted, hogy nem kis erőfeszítes kell ahhoz sem,hogy ilyen maradjak/legyek?
Leírtam, hogy így is gigyelek a kajara és futok,szabadidőmben kirándulok, nem otthon ülök. ( ami mellesleg nincs sok iskola+munka mellett.
Drága kondira se időm,se pénzem, se kedvem.
Vannak nálam súlyosabb esetek is jóval,nem hiszem hogyha valaki rám néz, azt mondaná, hogy hú de igénytelen, vagy hú de egészségtelen.
Sok vékony szerintem,akinek az alkata adott,nem tesz érte semmit,lusta és eszik mindent össze, megirigyelné a kondimat.
Mert persze ha valakinek adott,hogy sovány,nem kell érte semmit tennie,minden,csak nem egészséges, ő akkor nem lesz igénytelennek nevezve.
Mi,akik ha akarnánk se tudnánk vékonyak lenni(amúgy nem is akarnék a tipikus "tucat lány" kategóriába tartozni),mi meg egyből nem vagyunk kitartóak, igenytelenek és egeszsegtelenek vagyunk.
14. nem volt szerencsés az igénytelen szót használnom. a lényeg, hogy én a képeken szereplő alkatot sokallom.
az emberekkel pedig csak akkor van bajom, ha zavartatják magukat mások véleménye miatt.
különben akinek genetikailag adott a SZERINTEM ideális testalkat az is lehet "igénytelen" - úgy értem nem testsúlyspecifikus a véleményem.
és a jellem is instant szexivé tehet ;) de itt most a képek alapján való véleményezésről volt szó.
az ilyen nő a NŐ
nem a csontos kislányok
ez a legkívánatosabb alak nekem
töltött galamb
nem dagadt hanem kicsit kerek csak nagyon szépek az ilyen csajok
25f
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem szerettem volna ha ebből veszekedés lenne. Ami az igénytelenséget illeti... Én nem érzem magam annak. Miért nem? Mert odafigyelek magamra és igyekszem tenni érte. Én voltam borzasztó vékony, mikor a bordáim lehetett volna megszámolni ruhán keresztül és nem jó! az ember immunrendszere 0! Betegesnek és törékenynek éreztem magam. Változtam és összeszedtem magam aztán olyan okok miatt amit itt nem szeretnék elmondani egy kicsit túlfutottam a mércét. Talán. De ettől én még boldog vagyok, csak néha elbizonytalanítja az embert a médiából áradó "elvárások" és "ideálok".
Egészségesen próbálok élni, adok magamra és normálisan öltözködöm. Tisztában vagyok a határaimmal és én magam is egyetértek a #10-es válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!