Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? (A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? (A szürke ötven árnyalata - bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos, szerintem borzalmas a könyv és borzalmas a film, és idegesítő, hogy annyian szeretik.

Én viszont úgy fogom fel ezt, mint egy társadalomkritikát. (Tudom, hogy nem annak készült.) Ugyanis az, hogy hogyan viselkednek a főszereplők a könyvben/filmben, és hogy mennyien szeretik mégis, jelzi, hogy:

- Milyen undorítóak egyes férfiak. Szexuális tárgyként kezelik a nőket.

- Milyen undorítóak egyes nők. (Sajnos hála az ehhez hasonló filmeknek, már a nagyon sok lány és nő ilyen. Óriási respect a kivételnek!) Egy emberileg 0, undorító erkölcstelen féreggel is képesek járni, ha mellette kigyúrt, izmos, és vonzódnak hozzá.

Ez a film pedig csak tovább hülyíti azokat az embereket, akik hisznek abban, hogy ami a filmben történik, az jó, ahogy van.

De mint mondtam, maga a film, és hogy ennyire szeretik sokan, abból lehet következtetést levonni. (Fentebb leírtak.)

Mit gondoltok erről?

2015. febr. 12. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Egy emberileg 0, undorító erkölcstelen féreggel is képesek járni, ha mellette kigyúrt, izmos, és vonzódnak hozzá. "

Hazugság! Nem azért jár vele, mert kigyúrt, hanem azért, mert miliárdos. Komolyan, ha bicajjal érkezik érte egy újságkihordó és a 30m2-es albérletében akarja megkorbácsolni egy szexshopból 2 ezer forintért beszerzett műanyag korbáccsal, mert többre nem tellt, akkor mi lett volna? Kiröhögi, hazamegy, elmondja az összes ismerősének és együtt röhögnek rajta. Pedig ugyanaz, csak nincs köretnek pénz.

2015. febr. 14. 03:02
 12/15 A kérdező kommentje:

"Hazugság! Nem azért jár vele, mert kigyúrt, hanem azért, mert miliárdos. Komolyan, ha bicajjal érkezik érte egy újságkihordó és a 30m2-es albérletében akarja megkorbácsolni egy szexshopból 2 ezer forintért beszerzett műanyag korbáccsal, mert többre nem tellt, akkor mi lett volna? Kiröhögi, hazamegy, elmondja az összes ismerősének és együtt röhögnek rajta. Pedig ugyanaz, csak nincs köretnek pénz."

Részben igazad van.

De ha milliárdos lenne, közben meg 200 kg, akkor se biztos, hogy járna vele. Legyen kigyúrt is, meg milliomos is, meg jóképű is.

Felszínesség a köbön. :) Jó példa...

2015. febr. 14. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézz rá Andy Vajnára.. meg a többi miliárdos görényre.
2015. febr. 14. 13:39
 14/15 A kérdező kommentje:

"Nézz rá Andy Vajnára.. meg a többi miliárdos görényre."

Na jó, lehet, hogy igazad van. :D

De lényegtelen, az a lényeg, hogy a férfi és a nő főszereplő is egy undorító görény. :D

2015. febr. 14. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért az emberek többsége nem feltétlenül van oda az ilyen kapcsolatokért, mert ha vele történne, a többség szerintem még mindig elfutna, legyen az kigyúrt, milliárdos pasi is, hanem nem igazán gondolnak bele a dolgokba, pl. beszéltem olyanokkal akik olvasták a könyvet (én csak beleolvastam néhány részbe, fejezetbe, csak mert nem akartam más véleménye szerint ítélni, s nocsak tényleg igazuk volt azoknak akik ellenezik), s amikor feltettem a kérdést, hogy miért szeretik azt mondták, mert jó, azaz izgalmas. De amikor eléjük állítottam a tényt, hogy na de a férfi és a nő se mondható épp normálisnak, mert az ilyen problémákkal küszködők mint Christian elmegyógyintézetbe valók ahol kezelni tudják a betegségét, Anastasiara pedig nem is tudom mit mondjak, mert ő meg elvileg normális, de ha belemegy ilyesmibe... És akkor nincs mit mondaniuk, nem is próbálják bizonygatni, hogy nem így van. Szóval szerintem a probléma az, hogy az emberek befolyásolhatók. Csak mert fél világ oda van érte, automatikusan azt hiszi, hogy jó és normális, és nem a saját eszét használja a dolog megítélésében.
2015. márc. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!