Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek maradjak egyedul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek maradjak egyedul?

Figyelt kérdés

Tobb mint fel eve szakitottam volt baratommal. Az nagyon megviselt akkor es picit meg azota is, de inkabb mar uj kapcsolatot szeretnek. Viszont most talalkozgattam valakivel de azt vettem eszre hogy megvaltoztam kozben. Marmint ebben a fel evben, lehet gaz de a tanulasba folytottam a banatom. Nagyon tanulok tenyleg. ( jovore erettsegizek) Es most hogy majdnem jol alakultak a dolgok elkezdtem rontani...mert boldogabb voltam. Igy aztan inkabb mar hagyom is..

Szerintetek is hagynom kene ezt a kapcsolatosdit?

Mert amugy meg olyan jo lenne ha lenne valamit csak nem akarom hogy igy elmuljon ez a nagy tanuasi "vagy" :D

Szerintetek? :/

18/L

2015. febr. 12. 13:21
 1/7 A kérdező kommentje:
*jo lenne ha lenne valakim
2015. febr. 12. 13:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg amíg szerelmes leszel, addig tanulgass.
2015. febr. 12. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:

én 14 éves koromban törtem össze mert rosszul reagáltam...3 szakmám van ma 21 évesen, 1.5 éve dolgozok, elismert vagyok a szakmámban...

igazából ha nem érzed szükségét egy társnak akkor maradhatsz egyedül...

viszont ha társad lesz akkor is ugyanúgy tanulnod kell!!!

2015. febr. 12. 13:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Joo hat azert ne haragudj de az en szakitasom nem egyenlo egy 14 eves kamasz problemaival :)

Tudom mert nekem is voltak bajaim abban az idoben de az semmi..

Igazabol en szeretnek baratot de tudom hogy akkor nem fogok tanulni.. ebben biztos vagyok.

2015. febr. 12. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

nem a 14 éves problémák a lényeg, hanem, hogy én is a tanulásra koncentráltam, és meg lett az eredménye :)

ha belegondolsz ha most 1000-el a tanulásra koncentrálsz később ez nagyon megtérül...persze azt is megbánhatod, hogy most kihagysz egy jó társat, vagy nem bulizol 1000-el...neked kell eldöntened milyen életet akarsz és hogyan akarod elérni...

az lenne a legjobb ha a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna...tehát lenne barátod, mert szeretnéd és tanulnál továbbra is :)

2015. febr. 12. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Talán kezdesz kinőni a felelőtlen gyermekkorból.
2015. febr. 12. 13:37
 7/7 PearlDiver ***** válasza:

Érettségi után mit szeretnél csinálni? Továbbtanulni?

Mert ha úgy gondolod, hogy a tanulás nem egyeztethető össze a párkapcsolattal, akkor vagy egyedül maradsz a következő 4-5 évre, vagy hagyod a francba az iskolát.

A fentiek helyett én inkább egy egészséges kompromisszumot javasolnék, igyekezz megtanulni egyensúlyt tartani a párkapcsolat és a tanulnivaló között.

2015. febr. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!