Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy a nők nagy többsége odavan "A szürke 50 árnyalata" című könyvtől, de máskor meg előadják a prűdet?
Nem olvastam a szürkét, úgyhogy lehet hülyeséget írok, de miből gondoljátok, hogy a szex az, ami vonza belőle a nőket?
Lehet csak "nagy szerelem" az, ami tetszik nekik. Meg én imádom a sorozatgyilkosos filmeket, de ebből nem következik az, hogy sorozatgyilkos vagyok, vagy hogy meg akarok ölni valakit. Ugyan ez a helyzet a könyvekkel is, attól mert elolvassa valaki és tetszik neki, nem biztos, hogy ki is akarja próbálni a benne leírt dolgokat.
Meg amúgy miért kéne bárki orrára kötnie egy nőnek, hogy vonza a BDSM? Mi köze van hozzá, a párján kívűl bárkinek is?
Én pl. nem mondom el személyesen senkinek se, hogy vannak szadista vágyaim, de ugyanakkor izgat az is, hogy alárendelt legyek. Sőt, ha konkrétan rákérdezne egy ismerősöm vagy egy barátom, akkor le is tagadnám, mert semmi köze hozzá.
Aki volt már nővel az tudja, hogy a legtöbb szereti a vadabb szexet, nem kell ehhez semmilyen könyv, eleve meg volt bennük, hogy vonza őket az alá-fölé rendeltségi viszony. Meg nem is értem mit hisztiztek, úgy csináltok mintha ellenetekre lenne a durvább szex. :D
15-ös
Hátt itt a gond haver. Egy deka romantika sincsen benne...
Látszik, hogy nem olvastad :D
A BDSM világa olyan intenzív érzelmeket tud felszabadítani, amiről fogalmuk sincs a lagymatag rózsaszínű romantika-kedvelő vaníliáknak.
Hihetetlen erőteljes odaadás, totális alázattal, a RAJONGÁSIG, átélni hogy kész az ember meghalni a másikért, bármit, csak elolvadjon benne. Az életedet rábízni a másikra. Erőteljesebb érzés mint a szerelem, úgy felzaklat, éget, hogy a félelmek vagy a fájdalmak sem számítanak. Költők se tudnák megénekelni ezt az élményt, olyan intenzív.
De ezt csak kevesen érthetik....
A vaníliáknak meg kár is magyarázni, úgy is csak megmosolyognák vagy lesajnálnák. Úgyhogy ők higgyék csak nyugodtan, hogy a BDSM kedvelői prűdek, vagy aszexuálisok, vagy puhapücsűek és fapínák, vagy bármit. Jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!