Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik annyira a lányok/nők, ha a fiúk/férfiak piszkálják őket?
Úgy vettem észre, hogy ha egy fiú/férfi elkezd piszkálni/idegesíteni egy lányt/nőt, akkor a lány/nő először kelleti magát egy kicsit, de látszik rajta, hogy bejön neki. Aztán egyre inkább megtetszik neki a fiú/férfi, aki egész idő alatt csak piszkálta/idegesítette.
Miért?
Nekem ha tetszik egy lány, nem szeretek piszkálódással meg idegesítéssel közeledni.
Régebben kipróbáltam a módszert egy lánynál, aki nem tetszett. Addig is ismertem, le se sz*rt. Mikor elkezdtem piszkálni, meg idegesíteni, akkor látszott, hogy nagyon bejön neki, ölelgetett, meg ilyesmik.
"Más dolog valakit rosszindulatúan piszkálni és játékosan."
Lehet, bár kinek hol a határ a kettő között.
De miért van az, hogy a piszkálódás többet ér a legtöbb lány/nő számára, mint az udvariasság és a kedvesség?
"sztem ezzel is azt jelezzük nekik, hogy foglalkozunk velük, ez pedig jólesik mindenkinek."
A kedvességgel, az udvariassággal, vagy egyéb dolgokkal is lehet jelezni ezt. :)
Egyszerű, a kedvességben és az udvariasságban nincs izgalom.
Ezek jó dolgok és fontosak, de nem ezekkel nem fogsz megnyerni senkit. Egy nőnek az, kell h ellenkezz vele. Innen tudja, hogy van saját véleményed. a Csipkelődés ennek a butább formája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!