Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő szerintetek kövér? Mit gondoltok, milyen az alakja?
Nem én vagyok a képen, de amikor megláttam a fotót, leesett az állam, mert ugyanígy nézek ki én is. Teljesen. Bő egy hónapja edzek és életmódot váltottam, de még nem vagyok elégedett. Szerintetek 160 centihez hány kg lehet? Mennyire van messze a széptől?
Bírom az ilyen kérdéseket.
A csaj a képen jól néz ki. Nekem tetszik és kívánatos. Bár kár, hogy nem látni a fejét, mert az arc sokat számít nálam.
De rólad semmit nem tudni.
Csak a magasságodat.
Így passz.
Atlag test.
Az nem rohadtul mindegy hany kiló vagy? Az egy mertekegyseg,nem erdekel senkit.
Nem kövér szerintem csak duci.
60-61 kg-ra tippelnék.
11-es, mint mondtam, teljesen ugyanúgy nézek ki. Nem én vagyok, de lehetnék, annyira egyforma. Magamról azért nem teszek ki képet, mert nem akarom hogy rám ismerjenek a szobám alapján, painttel meg nem fogom körberajzolni magam.
Tudom, hogy nem a kiló számít, de engem azért érdekel.
Szerintem ez nem molett, ez már bőven a kövér kategóriába esik !
Dehát a többi gerinctelen egyed csak nyalni tud...
9:
Mindenen lehet még tökéletesíteni és törekedj is rá. Gondolom ha nem figyelsz magadra, akkor elhízásra hajlamos vagy.
De már most is nézel ki olyan jól, hogy csak a nyak alatti részed nyomán a legtöbb férfi azért megkívánna.
16:
Kifejezetten a karcsú lányok az eseteim, de ezt nem nevezném kövérnek.
Kövér:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!