Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ő szerintetek kövér? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő szerintetek kövér? Mit gondoltok, milyen az alakja?

Figyelt kérdés

[link]

Nem én vagyok a képen, de amikor megláttam a fotót, leesett az állam, mert ugyanígy nézek ki én is. Teljesen. Bő egy hónapja edzek és életmódot váltottam, de még nem vagyok elégedett. Szerintetek 160 centihez hány kg lehet? Mennyire van messze a széptől?

2015. febr. 11. 14:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen kérdéseket.

A csaj a képen jól néz ki. Nekem tetszik és kívánatos. Bár kár, hogy nem látni a fejét, mert az arc sokat számít nálam.

De rólad semmit nem tudni.

Csak a magasságodat.

Így passz.

2015. febr. 11. 14:22
 12/29 anonim ***** válasza:

Atlag test.

Az nem rohadtul mindegy hany kiló vagy? Az egy mertekegyseg,nem erdekel senkit.

2015. febr. 11. 14:22
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem kövér szerintem csak duci.

60-61 kg-ra tippelnék.

2015. febr. 11. 14:24
 14/29 A kérdező kommentje:

11-es, mint mondtam, teljesen ugyanúgy nézek ki. Nem én vagyok, de lehetnék, annyira egyforma. Magamról azért nem teszek ki képet, mert nem akarom hogy rám ismerjenek a szobám alapján, painttel meg nem fogom körberajzolni magam.

Tudom, hogy nem a kiló számít, de engem azért érdekel.

2015. febr. 11. 14:27
 15/29 anonim ***** válasza:
60-65kg szerintem. Érdekes, hogy szép a hasa, miközben a karján meg látszik a zsír és melle is van. Más nem ilyen szerencsés. Nem kövér. Pici túlsúly van, de még belefér.
2015. febr. 11. 14:27
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez nem molett, ez már bőven a kövér kategóriába esik !

Dehát a többi gerinctelen egyed csak nyalni tud...

2015. febr. 11. 14:30
 17/29 anonim ***** válasza:

9:

Mindenen lehet még tökéletesíteni és törekedj is rá. Gondolom ha nem figyelsz magadra, akkor elhízásra hajlamos vagy.

De már most is nézel ki olyan jól, hogy csak a nyak alatti részed nyomán a legtöbb férfi azért megkívánna.

16:

Kifejezetten a karcsú lányok az eseteim, de ezt nem nevezném kövérnek.

Kövér:

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 11. 14:32
 18/29 anonim ***** válasza:
nem kövér egyáltalán!vékony husival kategória szép formákkal.
2015. febr. 11. 14:36
 19/29 anonim ***** válasza:
szép alakja van. 160 cm-55kg
2015. febr. 11. 14:49
 20/29 anonim ***** válasza:
szerintem az a szép, ha egy lány az izmoktól formás. attól lesz szép kerek fenék, feszes comb, kerek váll stb ezen a szinten valóban mindegy hogy hány kiló (mivel nem az elhízott kategória), de a zsír soha nem szép. de kár is tagozni, hiszen íja a kérdező, hogy a változás folyamatban van, tehát nem marad zsíros. mindenképpen pozitív irányban halad, nem kell azt mondani, hogy így tökéletes, mert nyilván nem az, de megijedni sem kell, nem rossz kiindulás ez a test :)
2015. febr. 11. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!