Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok akik néger pasival járnak/jártak nem félnek hogy utána már nem sok magyar pasi járna már velük?
"Nem nehéz jó tapasztalatokat összeszedni ha 2 fekete orvos is van a barátaid között és mindkettő családcentrikus intelligens jófej pasi ."
Még két fecske sem csinál nyarat. Az egyetem után itt ragadt fekete orvosok pedig éppen annak a skálának a másik végletét képezik, aminek az egyik oldalán a menekülttábor áll.
"hihetetlen mennyien képesek túlélni az agyhalált ,te vagy erre az újabb kitünő példa"
Tipikus "kultúrált" liberális megszólalást láthattunk. Ez rendkívül jellegzetes, jól véssük emlékezetünkbe. Ha valaki nem ért egyet velük, az egyből agyhalott. :-D
Nem mindegy, hogy milyenek az arányok. Fogalmazzunk úgy, hogy közöttük sem az orvosok dominálnak, a cigányokat sem azért nem szereti az ember, mert barna a bőrük, hanem mert kb. 80 százalékuk képtelen kultúrált módon élni, és lop, csal hazudik.
És én, miért nem járnék ilyen lánnyal? Több okból sem, egyrészt semmit nem akarok elkapni, továbbá megvan az olyan nőkről a véleményem, akik állandóan valami egzotikummal akarnak feltűnősködni, és végül, egy fekete férfival nagy eséllye egy liberális nőszemély fog összejönni. A liberalizmusnál kártékonyabb esze pedig kevés van. A liberalista nő az én szememben megvetendő.
1. Mi bajod a liberalizmussal? Miért baj, ha az emberben az embert látjuk, és nem a bőrszínt vagy hasonlót?
2. Ha egy kultúrált, egészséges emberrel akadt össze az a nő, akkor semmivel sincs nagyobb esélye annak, hogy elkapj valamit, mintha bármilyen más emberrel jött volna össze.
3. Nem feltétlenül egzotikummal akar feltűnősködni az a nő, aki négerrel jár, lehet, hogy mint embert szereti, erre még nem gondoltál?
"Mi bajod a liberalizmussal?"
Az, hogy agresszív túlzásokba eső, kártékony eszme, mely nem tiszteli az erkölcsöket, nem tiszteli a családot, és alapvetően semmi másról nem szól csak a kapitalista világgazdaság igényeinek megfelelő, gondolkodni lusta, műveletlen, hazátlan, vallástalan, nemtelen, birkák tömegeinek kineveléséről.
Ráadásul igazságtalan is. Ha egy fehér ember megüt egy cigányt az rasszizmus, ha a cigány megüt egy magyart, az önvédelem... És ez minden egyes aspektusában jelentkezik a liberalizmusnak. A többségi társadalom viselje el a kisebbség idiótaságait, agresszivitását, és provokatív viselkedését... hát kösz én ebből nem kérek.
"gondolhatsz mást is, mint én, és ennek hangot is adhatsz :)"
Hét vicce. Nincs szólásszabadság. Ma szinte egész Európában, ha megt mersz kérdőjelezni bizonyos történelmi dogmákat, akkor elítélnek és lecsuknak. Újra itt a tipikus libsi kettősmérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!