Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak valentin napra?

Figyelt kérdés
2. valentinnapunk együtt, tavaly meg is beszéltük hogy nem veszünk egymásnak semmit,mert értelmetlennek tartom ezt az ünnepet de mégis meglepett egy szál rózsával és csokival(de ugyanúgy meglep máskor is..).Idén elvisz moziba,aztán nála alszom szóval azt sem tudom elintézni hogy a szobámat gyertyákkal meg ilyenkis romantikus dolgokkal feldíszítsem..úgyhogy gondoltam valami kis apróságot veszek/készítek neki,de semmi ötletem.

2015. febr. 10. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Te vagy köbö ebben a hónapban az 1000. retardált aki felteszi ugyanazt a kérdést.
2015. febr. 10. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél magadra valami szexi fehérneműt. Ennyi elég is lesz a pasidnak.
2015. febr. 10. 22:29
 3/8 A kérdező kommentje:

kedves első,gondolom szar lesz egyedül tölteni a valentin napot.sosem értem meg hogy egy teljesen normális kérdésre miért kell bunkó alpári módon válaszolni.

második. sajnos ez már megvolt párszor..:(

2015. febr. 10. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát ha tudod, hogy mire vágyik amit nem kapott meg, akkor azt add neki.

Hány évesek vagytok?

2015. febr. 10. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
attól h normális a kérdés attól még meg lehetne nézni, hogy hányan tették már fel
2015. febr. 10. 22:49
 6/8 A kérdező kommentje:
igen feltették már rengetegen ugyanezt a kérdést de mindenki más-más helyzetbe van,szóval van különbség a kérdések között.A leírásban is írtam,hogy valami kis apróságot szeretnékk..valami kreatív kis cukiságot..amire vágyik azt mindig megkapja szülinapjára vagy karácsonyra de idén valahogy semmi ötletem..pedig eddig mindig jól feltaláltam magam..
2015. febr. 11. 21:34
 7/8 A kérdező kommentje:
én 18 ő 23 :)
2015. febr. 11. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit vettél végül?
2015. febr. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!