Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a fiúknak a hosszú göndör haj?
Figyelt kérdés
Pl. egy magas, vékony csaj, derékig érő göndör hajjal...2008. aug. 22. 18:46
11/19 anonim válasza:
Naná! Főleg ha szép ápolt és látszik rajta az igényesség!
12/19 anonim válasza:
Szép lányon a legszebb a természetes göndör :)
Mondjuk lehet nekem azért zsánerem, mert nekem is hosszú, göndör hajam van, de ezt is szeretik a lányok :D
13/19 anonim válasza:
furtos, gondor, borzos, mindenfele :D eredeti,egyeni. nincs ket egyforma gondor haj. raadasul az egyenes unalmas, az mindenkinek van. :p
14/19 anonim válasza:
nekem vörös, és nem gyűrűgöndör, inkább hullámos, és már majdnem a derekamig ér..örülök neki, mert sok lány órákig vesződik azzal, hogy ilyen legyen.
mindenki dicséri a hajamat, szóval szerintem szeretik.
15/19 anonim válasza:
van, akinek nem áll jól a göndör. nekem alapjáraton erősen hullámos a hajam. nem foglalkozok a kiegyenesítésével, ha hajszárítóval megszárítom, viszonylag simább lesz. nekem nagyon nem állna jól a göndör haj. akinek meg jól áll, akkor az biztosan tetszik a fiúknak is.
16/19 anonim válasza:
Nekem hullámos,ha elalszom akkor meg göndör:P Én szoktam vasalni de nem vasalnám ha úgy állna be ahogy szeretném,nem zavar h hullámos sőt szeretem is mert nem lapul le a fejemre úgy mint az egyenes.Az a baj h úgy van levágva h ha elalszom akkor muszály vele vmit kezdeni,mert akkor tényleg borzalmas.
17/19 anonim válasza:
A barátom mindig megemlíti ha hullámos h tök jól nézz ki.Meg az anyukája is mondja mindig.:)
18/19 anonim válasza:
Azért egyenesítik a hajukat mert a hullámos haj játékos,kissé megbizhatatlan külsöt kölcsönöz a viselöjének és az utóbbi években a nök jobbnak látták a rakoncátlan fürtöket kiegyenesíteni,De szerintem egy igazi nönek egy picit hullámos a haja...
19/19 anonim válasza:
nekem gyűrű göndör és van benne pár egyenes tincs.
az egyenes hajú nők egy része daueroltatja, hogy göndör legyen, a göndöröké pedig vasalja. ilyenek a nők.:D
nekem viszont nincs minden reggel háromnegyed órám arra, hogy kivasaljam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!