Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12cm pénisz kicsi egy 20 éves srácnak?
Nézd haver annyi a lényeg hogy tudd használni és fejts erősebb hangsúlyt a nyalásra és az ujjazásra nekem ugyan ekkora és csak tudok valamit ha már 2 éve együtt vagyunk a barátnőmmel.
Ja és a legfontosabb hogy szardd le hogy kicsi minél magabiztosabb vagy annál jobb a nőnek.
Én 14 éves vagyok és 16 cm állva :D
lankadva 8,2
Régi a kérdés , de egy friss válasz sosem árt .
Aki azt mondja , hogy a méret a lényeg az vagy sosem volt még nővel , vagy csak szimplán buta mint itt a legtöbb válaszoló .
A szex nem csak abból áll hogy beteszed és mehet a menet .
1. Az előjáték mindennél fontosabb , már ott gyakorlatilag eltud élvezni a csaj ha jól csinálod .
2. Legyen önbizalmad , merj hozzá nyúlni a lányhoz akivel éppen vagy , a legtöbben szeretik ha egy férfi magabiztos . Ne felejtsd el hogy egy szimpla ujjazással már a csúcsra lehet juttatni a hölgyikét , és feltételezem hogy az ujjad kisebb és vékonyabb is mint a cerkád .
Millió tényező van ami a méret ellen szól de ezt leírni egy kész könyvbe telne .
Röviden :
Csak nyugodtan ne idegeskedj , tökéletes az a méret , ne durranj el 2 perc után , és ne csak a péniszed használd , ott a kezed , a nyelved , a szád ez mind fokozza az élményt .
UI :
Egy utolsó jó tanács :
Sosem árt ha jó kondiban vagy figyelj oda magadra , ha van időd és teheted járj le néha kondi terembe vagy valami erőnléti edzést csapass otthon . Nem azt mondom hogy legyél izompacsirta de egy szép izmos férfi test +1 jó pont . Hiába mondják sokan , hogy az nem számít hogyan nézel ki , csak a belső meg stb , de hidd el nekem ha durrantasz egy pacek testet az növelni fogja az önbizalmad is .
Kitartást tesóm , remélem tudtam segíteni vagy neked vagy másnak aki éppen ezt olvassa !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!