Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szoktam kiteregetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szoktam kiteregetni a magánéletem, de kér-lek segít. -setek mit tegyek?

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, fél éve ismerkedek egy férfival. Nagyon jól megvagyunk, minden okés, de a részemről csak barát. Az ő részéről nem,többet szeretne, nagyon sok a közös bennünk, de nem vagyok bele szerelmes, külsőleg sincs vele semmi probléma, ápolt, igényes, de nem szeretem. 26 éves vagyok, illene lassan a családon gondolkozni, itthon is elvárják, hogy végre unoka legyen. Ez a férfi szerintem remek apa lenne, testvérem gyerekére vigyáztunk és én csak néztem, hogy hogyan foglalkozott vele. nagyon jó volt, hogy őszinte legyek, hogy láttam, mennyire jól kijönnek, szereti és foglalkozik vele. Velem is nagyon jól bánik, igazi minta férfi, családért mindent, nem csak megjátssza, szívből csinálja és jól érzi közbe magát.
2015. febr. 10. 16:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De ha nem vonzódsz hozzá,akkor hiába minden.Én nem jönnék össze azért valakivel,akivel jól kijövök,de nem vonz,nem szeretem stb.Holott már 27 éves vagyok.
2015. febr. 10. 16:42
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

" itthon is elvárják, hogy végre unoka legyen."

Ez igen, erre építeni családot, gyereket, mert otthon elvárják. Azért határozni meg más emberek életét önző módon, mert tőled otthon elvárják ... Gratulálok! Remélem megmentesz magadtól egy ilyen rendes pasit!

2015. febr. 10. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Majd akkor másba leszel szerelmes/csak vigyázz nehogy vakká tegyen a szerelem és kifogsz egy vadbarmot.

Esetleg ha ennek a férfinak lesz valakije kezdesz el kapálózni és sajnálkozol,hogy mit passzoltál el.

2015. febr. 10. 16:53
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy már holnap gyereket szülök. Nem erről van szó. Azért mindketten normálisan, felelősségteljesen tudunk gondolkozni egy másik élet sorsán. Az, hogy itthon szeretnének még a szüleim(idősek már) unokázni, nem azt jelenti, hogy holnap babát csinálunk. De persze azért nekem is kezd már hiányozni az anyaság.
2015. febr. 10. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem várd azt, hogy amikor megismersz egy férfit, azonnal lángra gyulladj a vágytól és lucskos legyen a bugyid, ha ránézel. És ez vonatkozik a legtöbb nőre. Manapság ez mérvadó, amikor először randiznak egymással.

"ha nincs meg a szikra, akkor nincs miért eröltetni"

De van. Nem a szikrát kell várni meg az Ámor nyilát. A jó szerelemhez idő kell, hogy kialakuljon (lásd Han Solo és Leia, először még gyűlölték is egymást). Tudom a film teljesen más világ, nem a valóság, de azért van némi ráció benne.

Szerintem ne mondj le róla, a legtöbb csaj ott hibázza el, hogy amíg még fiatal, jól néz ki, szexis, addig még gyorsan kiéli magát, szétbulizza az agyát, szexel is minél többet, amíg még kötöttségek nélkül megteheti, aztán majd keres 35 évesen egy balekot. Aztán csatt. 35 évesen már senkinek nem fognak kelleni, ha gyerekről van szó. Nekem se szüljön gyereket egy 35 éves nő, az érettségijén már majdnem nyugdíjasok lennénk.

Vágj bele nyugodtan, szervezzetek közös programokat, légy rá nyitott, ha összemelegednétek, ne lökd el. Ha te vagy neki az ideális nő és ő számodra az ideális férfi, akkor mi a gond? Sok közös is van bennetek, akkor csak rajta. Ne kövesd el azt a hibát amit a mai magyar nők súlyos zöme elkövet.

2015. febr. 13. 13:15
 16/19 anonim ***** válasza:

1 a szerelem többnyire elmúlik, és jó esetben marad a szeretet (tehát ez nem ellenérv, ha egyébként értékes embernek tartod)

2 fenn áll a veszély, hogy egyszer csak jön valaki az életben, akibe viszont totál belezúgsz (na, ez már ellenérv)

a kettőt vesd össze, és döntsd (azért megkérdezném, voltál-e már szerelmes az életben, mert ha nem igazán, akkor nálad ez a szerelem amit most érzel, csak kicsit viszolyogsz más testi érintésétől)

2015. febr. 13. 13:17
 17/19 anonim ***** válasza:

igy, igy ahogy elottem irtak.

a szerelem elmulik. persze mindenki azt mondja hallgass a szivedre blalblabla. ha az eszedre hallgats akkor kevesebb problemad lesz. hany olyan kapcsolatot ismerek amikor tombolt a szerelem, hazassag azonnal. es ket harom ev utan elvaltak, mert elmult a varazs.

igazabol neked kell tudnod, letudod-e igy elni az eleted es neked ez eleg-e. en elso korben azt tanacsolnam hogy koltozzetek ossze. elkepzelheto hogy kicsit mas ember mint ahogy te most latod. sok sikert

38F

2015. febr. 13. 13:24
 18/19 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
A csaladi nyomast Mello"zd,mert azt neked kell tudni,hogy mikor akarsz gyereket.Neha baratsagbol is vannak kapcsolatok,de szerintem kene neked egy kis levego" valtozas csalad es ismero"sok nelkul.Elj egy kicsit.
2015. febr. 13. 13:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg a kémia,hagyd a francba.Soha nem fogod szeretni!
2015. márc. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!