Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik tökéletes nő? Vagy csak nekem tűnik, mert szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
a kapcsolatunk a barátnőmmel megromlott, már nem olyan mint anno. Én tovább lépnék, csak félek, hogy több ilyen lányt nem találok. Főleg az elején, mindenben egyetértettünk, egy hullámhosszon voltunk és tényleg külsőleg meg belsőleg is egyformák voltunk. Mostanában hanyagoljuk egymást, már többször is megbeszéltük de ugyan az folytatódik. Ő az első igazi szerelmem.
Ha más lánnyal megismerkednék és belé is tudnék szeretni akkor azt is tökéletesnek fogom tartani? A hibái mellett Őt is fogom tudni mindennél jobban szeretni?
19 fiú vagyok és a lány 17
2010. febr. 10. 22:17
11/13 anonim válasza:
Olyan, h tökéletes nő nem létezik, de olyan akinek a hibáit is tudod szeretni, olyan van! Csak meg kell őt találnod! Ne félj, majd idővel enyhül a másik lány hatása!
12/13 anonim válasza:
Tökéletes nő szerintem nem létezik..azt tartja az ember tökéletesnek akit szeret de később vannak olyan pillanatok amikor ezt mégse gondoljuk igy.. próbálj meg randizgatni..a randi nem jelenti azt hogy össze kell jönni akárkivel csak találkozgatás.. és majd ha találkozol egy olyan lánnyal akivel jólérzed magad akkor tovább is léphetsz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!