Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti kaptatok már rajta valakit azon, hogy feltűnően megfordult utánatok?
Igen, főleg, ha szoknyában vagyok, vagy uszodában, strandon, akkor is leginkább olyankor, ha már akkor feltűnt, hogy megnéz, amikor elmentünk egymás mellett, és ezért önkéntelenül hátrafordulok egy kis idő után én is megnézni, hogy utánam fordul-e.
Van, hogy ilyenkor önkéntelenül elmosolyodunk, de van, hogy valaki látszólag zavarba jön attól, hogy észrevettem, hogy néz, és elfordul.
(Pedig ennyi erővel én is zavarba jöhetnék, mert én is ugyanúgy megnézem őt. :-)
Igen. Kinn hagytak egy kutyát az áruház előtt a szakadó esőben... szegény ott vacogott. Én meg odaálltam mellé az esernyőmmel, levettem a sálam, megtörölgettem és énekeltem neki.
A legtöbb ember vagy nem foglalkozott velem, vagy hülyének nézett.
De elment mellettem egy srác is, akinek már kicsavarodott a nyaka annyira bámult. Végül visszafordult és megkérdezte, hogy van-e barátom, mert ő betöltené ezt a posztot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!