Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti kaptatok már rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti kaptatok már rajta valakit azon, hogy feltűnően megfordult utánatok?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy reagáltatok?
2015. febr. 10. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha helyes akkor mosoly, ha nem akkor lesújtó tekintet :D de általában a primitívebbek csinálják ezt, akik nagy alfahímnek érzik magukat..közben meg :D (legalább is szerintem)..akik kb mindenkivel ezt csinálják, ha esetleg egy normális kinézetű és annak tűnő volt (ami nagyon ritka) akkor mosoly...
2015. febr. 10. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, főleg, ha szoknyában vagyok, vagy uszodában, strandon, akkor is leginkább olyankor, ha már akkor feltűnt, hogy megnéz, amikor elmentünk egymás mellett, és ezért önkéntelenül hátrafordulok egy kis idő után én is megnézni, hogy utánam fordul-e.

Van, hogy ilyenkor önkéntelenül elmosolyodunk, de van, hogy valaki látszólag zavarba jön attól, hogy észrevettem, hogy néz, és elfordul.

(Pedig ennyi erővel én is zavarba jöhetnék, mert én is ugyanúgy megnézem őt. :-)

2015. febr. 10. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. Álltam a pályaudvaron, és egy pasi visszafordult és odajött hozzám. Azt mondta ha nem kéne most a vonathoz sietnie elhívna ebédelni :D így csak kávézni hívott meg. 3 évig együtt voltunk.
2015. febr. 10. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Kinn hagytak egy kutyát az áruház előtt a szakadó esőben... szegény ott vacogott. Én meg odaálltam mellé az esernyőmmel, levettem a sálam, megtörölgettem és énekeltem neki.

A legtöbb ember vagy nem foglalkozott velem, vagy hülyének nézett.

De elment mellettem egy srác is, akinek már kicsavarodott a nyaka annyira bámult. Végül visszafordult és megkérdezte, hogy van-e barátom, mert ő betöltené ezt a posztot :)

2015. febr. 10. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.