Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mit tennétek ha így látnátok? (KÉP)
Figyelt kérdés
Éppen túráznál az erdőben a haverokkal, de elszakadsz tőlük, és ahogy az ösvényen haladsz ez a látvány fogad...
Megijednétek?
2015. febr. 10. 11:02
11/35 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a kérdésed irónikus és egyértelmű rá a válasz kedves #10-es :D
2015. febr. 10. 11:13
12/35 anonim válasza:
Nem, de csapdára gyanakodnék. Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.
13/35 anonim válasza:
Nekem egyből az ugrana be, hogy vajon nem zavarják a hangyák, meg hogy már mennyi kullancs lehet benne.
14/35 anonim válasza:
le lehet szavazni de ezek tényleg parizercsöcsök :D
15/35 anonim válasza:
Ráül a konosz fatörzsre meg mezítláb a porban elég igénytelen curva lehet...
16/35 anonim válasza:
Micsoda egy ribi vagy hallod..
17/35 A kérdező kommentje:
#16 Köszi :*
xDD
2015. febr. 10. 11:30
18/35 anonim válasza:
vigyorog szóval nem erőszakolták meg...meleg van szóval nem fázik...nem tűnik eltévedt turistának...de nem ismerem ezért nem szólítom meg, biztos kijött nudizni kicsit, hagyom had élvezze a természet lágy ölét és megkeresem a haverokat, mert ők meg valószínűleg égre földre keresnek...
19/35 anonim válasza:
Hát basz*d, szeretek túrázni én is, de akkor ezek szerint rossz erdőkbe járok,...én szívesen kezelésbe venném a pácienst, de szerintem is kicsit para azért a dolog... nem rossz csaj , nincs rá szüksége hogy ilyen akcióval gyűjtsön palit, ha mégis akkor elég perverz lehet :D Még nem keveredtem ilyen szituba, de szerintem gondolkodás nélkül mennék a végzetembe... :D :D
20/35 anonim válasza:
Arra gondolnék,hogy ha ez fogad 100méter után az erdei úton,mi jöhet még ezek után.Köszönnék neki,aztán bandukolnék tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!