Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csipkés francia bugyi vagy tanga a szexisebb?
Figyelt kérdés
nekem jobban tetszik a francia mert többet takar de átlátszós
vélemények?
2015. febr. 10. 09:10
12/26 anonim válasza:
Szerintem is a francia ezerszer szexisebb. A tanga olyan közönséges.
13/26 A kérdező kommentje:
De milyen színű mintás vagy egyszínű?
2015. febr. 10. 09:33
14/26 A kérdező kommentje:
Nem találok a méretembe melltartót 75 B :(
2015. febr. 10. 09:41
15/26 anonim válasza:
Ez alkat kérdése.....
A tanga a vékony,keskenyebb csípőjű nőknek áll inkább jobban, a francia bugyi a széles csípőjű kerek popsival rendelkezőknek.
37F
16/26 anonim válasza:
Azert a francia akkor is jobb :3
17/26 anonim válasza:
Csipkés francia. A tanga egyébként sem mindenkinek áll jól. Ahhoz nagyon tökéletes, feszes, és szabályosan kerek popsi kell, hogy jól mutasson. És attól mert egy lány csinos jó az alakja, nem garancia, hogy a tanga jól fog neki állni. Így nem javaslom. Egy francai csipkés bugyi egyébként is többet sejtet, mint mutat, és sokkal izgalmasabb tud lenni, meg rafináltabb. Csipkés francia!
18/26 anonim válasza:
Nekem van mind kettő,én mindegyiket szeretem.De ha választanom kéne,akkor francia bugyi.
19/26 A kérdező kommentje:
a legtöbb nagy ..elölről elég lapos vagyok :D
2015. febr. 10. 09:59
20/26 A kérdező kommentje:
aha értem inkább a fenekem kerek de vékony vagyok szóval nem értem mindegy..
akkor franciát köszi!
2015. febr. 10. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!