Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfi nem akar gyereket, az később,30-35 évesen vagy afelett sem akar majd?
Lehetseges hogy soha sem akar majd apa lenni. A ferfiak maskepp vannak bedrotozva.
Persze ha talal egy megfelelo part, akkor lehet megvaltozik a velemenye.
6:
Szerintem egy férfi megteheti könnyen, hogy kiéli magát és akár 30, 35 évesen vagy akár afelett vállal gyereket, mert a biológiai órája nem sietteti sehová úgy, mint a nőket. Egy nőnek szerintem érdemes még a húszas éveiben gyereket vállalni és akkor már miért ne egy (akár bőven) 30 feletti férfival, aki már kiélte magát?
Ezért gondolom hogy oké hogy egy 20-25-30 éves férfi nem akar gyereket, de később meggondolhatja magát még egy jó darabig.
Az emberek változnak az életkorral némileg. Ez az amit rendszeresen kihagynak a legtöbben a számításból. Az idő és változás :) Orbitális, de rettentő gyakori hiba ezt nem figyelembe venni. Az, aki 20 évesen azt mondja sosem akar gyereket simán meggondolhatja magát ha van egy remek párja és párkapcsolata/házassága.
Nekem meggyőződésem, hogy házasság és gyerekvállalás kérdése változik ha az ember a megfelelő emberrel találkozik. Igaz magamból indulok ki, én is házasság és gyerek ellenes voltam. Most meg nős vagyok és babát tervezünk :DDDD
Szóval változhat, de ez nem azt jelenti, hogy tuti változni is fog. Csak elég esélyes :)
9:
Elméletileg ez a nőkre is igaz lenne, csak egy 35-40 éves nő már sokkal nagyobb veszélyekkel és kisebb eséllyel vállalhat gyereket, de még sokszor egy 30 éves nő sem kell a férfiaknak, mondván hogy túl idős és akkor inkább a huszonévesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!