Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket érdekel h milyen melltartó van egy lányon? Ha igen nektek milyen tetszik? (Azon fölül h szexi)
Figyelt kérdés
Legyszi ne írjátok h csak az számít h alatta mi van.2015. febr. 9. 17:55
1/7 anonim válasza:
Nem különösebben. Lényeg, hogy neki kényelmesen legyen, ne szúrja, ne szorítsa, ne izzadjon benne.
2/7 anonim válasza:
Nem számít a fazonja, és a színe sem, ha csak nem valami rikító rózsaszínűt vesz fel, amit a roma lányok szoktak. Feltételezem, van ízlése egy tizenéves, huszonéves vagy idősebb nőnek is ilyen téren. A lényeg, hogy szeresse hordani, a levételét meg bízza rám :)
3/7 anonim válasza:
Többnyire nem fog számítani. Tapasztalat.
4/7 anonim válasza:
Engem a melltartó átlátszódó képessége szokott megfogni xD (igen 15 éves vagyok és készen vagyok a házikkal sőt még a törit is megcsináltam) ;D
5/7 anonim válasza:
Imádom, ha egy Nő ízlésesen és szexin öltözködik, pont annyit mutat ami még nem közönséges. Ha olyan ruhát vesz fel ami enyhén átlátszó akkor nem árt ha a melltartó színben passzol hozzá és enyhén mintás, mert pont arra hívja fel a figyelmet. Az viszont eléggé furán szokott kinézni, ha egy egyszerű toppon átüt a melltartó mintája vagy kilóg a kosár széle.... :)
6/7 anonim válasza:
Annyiban érdekel, hogy nagyon tetszik ha szexi, mondjuk csipkés, átlátszó stb. Viszont az nagyon nem, ha kivan párnázva és/vagy push-up-os. Olyan mint kinyitni egy zacskó chips-et... akkor derül ki hogy a fele hiányzik... csalódottságot okoz.
7/7 anonim válasza:
Jogi nyelven "a fogyasztó megtévesztése". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!