Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez terhesség legelső jelei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez terhesség legelső jelei lehetnek?

Figyelt kérdés

Körülbelül 1 hónapja, mikor együtt voltam a párommal kiszakadt a gumi. Rögtön rá úgy két órára már meg is volt az esemény utáni tabletta és megettem. Rendesen megjön a menstruációm, igaz egy hónapban már háromszor megvolt, (első hó elején ahogy szokott lenni, aztán a tabletta miatt, majd valószínű ez bezavart, és hó végén is megjött. A barátom mostanában észrevette rajtam, hogy furcsa vagyok. Egyik pillanatban jókedvem van a másikban kiabálok vele, majd sírok. Szerintem nincs semmi bajom, teherbe se estem és szerintem azért lehet a hangulatváltozás, mert elsőnek volt ez a bajunk, majd elsőnek gombásak lettünk mindketten ami nekem rosszul esett megint csak, most meg az osztályfőnököm szokott felidegesíteni. Reggelente nincsenek rosszulléteim, remélem nem is lesznek.

Tudom mindent leírtam itt, azt is hogy én nem érzem hogy terhes lennék, de a barátom nagyon parázik és gondoltam megkérdem ti mit szóltok hozzá. Jövő héten ugyancsak a barátom miatt veszünk is egy tesztet, de várom ti mit mondotok.

2010. febr. 10. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Tabi hatása lehet, hogy összevissza menstruálsz és fölborul a hormonháztartásod.
2010. febr. 10. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2010. febr. 10. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
a terhesség utáni elég brutálisan kezeli a hormonjaidat, attól lehet ez, de azért vegyetek egy tesztet, hogy megnyugodjon.. 600 forint..
2010. febr. 10. 20:18
 4/8 A kérdező kommentje:
és akkor már kérdeznék, hogy milyen tesztet ajánlotok, ami olcsó is, és megbízható.
2010. febr. 10. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem ne aprózd el. Egy jófélét vegyél
2010. febr. 10. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Lilly a neve a terhességi tesztnek vagy van az medilab. Amit gyógyszertárban van.
2010. febr. 10. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
en is vettem mar be ilyen tabit, és nem lettem terhes. te se vagy az. csak sok minden osszejott, es bekepzeled. de sztem jo lenne, ha elmennel az orvoshoz. o tud biztosat mondani.
2010. febr. 10. 23:59
 8/8 A kérdező kommentje:
direkt hangsúlyoztam hogy én nem érzem magam annak. de mind1.
2010. febr. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!