Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy néha gyönyörűnek látom magam máskor meg ocsmánynak? Melyik a valós?
néha ha belenézek a tükörbe, elégedett vagyok magammal, máskor sírnom kell annyira nem tetszik amit látok ( általában két véglet van)
fotókon meg egyszerűen borzasztóan nézek ki..
Tipikus fiatal lany vagy.
Nemsokara a csunyasag erzete eltűnik,az egód meg elszall
Csak választ senki nem próbál adni a kérdésre?
Azért van így, mert különböző hangulatban nézel a tükörbe. Miért van az, hogy egyik este buliba megyek és úgy érzem minden lánynak én tetszem, oda merek menni 10 lányhoz és végül egy jó csajnak elkérem a számát és esetleg csókolózom is vele? Más alkalmakkor a bulikban meg úgy érzem nem tetszem senkinek, nem néz meg senki és maximum egy-két nem túl szép lányhoz merek odamenni.
Ugyanez a tükrös példával is. Egyszer jóképű állat, egyszer ronda állat vagyok a saját szememben.
A hangulattól, kedvtől függ minden. Az van kihatással az önbizalomra és kicsit fordítva is. Nem tudsz mindig magadnak jó kedvet varázsolni ha rossz kedved van, de helyes gondolkodással azért sokszor segíthetsz az ilyen helyzeten és egy picit néha mégis tudod befolyásolni azt, hogy éppen hogy látod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!