Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szeretett valójában, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretett valójában, akkor keresni fog?

Figyelt kérdés

Volt egy srác,aki sokat jelentett nekem ..ő túl gyors volt ,szerelmet vallott elég korán (pár találkozó után) ,én sajnos ezt nem tudtam "kezelni".

letagadtam magamban és neki is az érzéseim,egyszerűen nem tudtam kimutatni,emiatt vége lett,nagyon hiányzik...még mindig szeretem

a szavai olyan nagyok voltak,hogy igazán soha nem mertem elhinni...viszont azon gondolkodok mostanában,hogy ha igazán szeretett (és talán még szeret) akkor keresne....

a vége úgy történt,hogy én bevallottam neki,hogy szeretem,és sokat jelent nekem..de akkor már késő volt.

azóta volt barátnője, alig pár hétig tartott.nincs neki már jó ideje. fél éve közel,hogy utoljára beszéltünk.

létezhet ,hogy még keres?

nekem már nem lenne bátorságom keresni,mert ha érdekelném,akkor ő lépne...

2015. febr. 8. 14:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és így mennek tönkre a lehetőségek, mindkét szerencsétlen a másik lépésére vár, istenem....
2015. febr. 8. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a válaszokat!!

azt hiszem ,most jól jöttek ezek a szavak ,és teszek valamit !

2015. febr. 8. 14:27
 13/15 opened paradise ***** válasza:
Neked kéne. Ha elutasítanának,akkor már nem igazán próbálkoznék.
2015. febr. 8. 14:28
 14/15 opened paradise ***** válasza:
Hajrá :)
2015. febr. 8. 14:29
 15/15 A kérdező kommentje:

azt hiszem,van rá mód,hogy kitudakoljam,hol tudok vele találkozni személyesen...legalább látni egymást,hogy mit reagálna..

szerintetek ez jó ötlet? jobb,mint írni?

2015. febr. 8. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!