Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok ha látnátok hogy egy fiú kezén
fekete valami van, de utána megtudakoljátok hogy éppen
munkából jött és a foglalkozása autószerelő?
11/20 A kérdező kommentje:
Ez nem egy hülye kérdés csak egy érdekes kérdés, és Fiú vagyok, igaz még tanulok, de mindig olyan olajos a kezem, de ahogy már mondták hogy a köröm alól tényleg nehéz eltüntetni(néha nem megy) és úgy megyek el szórakozni.
Szerintem koszos kézzel ne menj el bulizni.:S Az még érthető hogy ha munkásruhában vagy és úgy szállsz fel a buszra koszos kézzel mert akkor tuti levágják hogy gyaxin voltál vagy dolgozni, én is már mentem úgy haza gyakszirol hogy festékes volt a kezem.
2010. febr. 11. 06:36
Jogos a kérdés. Tudom, hogy az azt jelzi hogy dolgos, meg tudom hogy nem lemosható, de valljuk be azért az igénytelenség látszatát is kelti és nem biztos, hogy jól esne egy lánynak, ha olyan kézzel ujjaznád.
2010. febr. 11. 19:21
hát annyira nem zavarna, bár nemnagyon értem, miért nem lehet kezetmosni.. Kb 2 percet vehet el az életedből, és mégiscsak jobb.. Meg mondjuk lehet h nemakarnám hogy a ruhámhoz nyúlj nehogy összekoszold..
2010. febr. 11. 23:56
Én nő vagyok, olajos kézzel jövök el a munkahelyről, mert az ottani "szappan" még körömkefével sem tünteti el a koszt. Ultraderm se használ sokat, de amint hazaérek, rendbeteszem a kezeimet.
2010. márc. 13. 18:11
Nagyon gáz,szerint válts mondjuk virágkötőre!
2011. márc. 1. 21:52
Ha munkahelyen nincs is normális kéztisztító szer, akkor vegyél rá valami ultradermet vagy hasonlót, és körömkefével sikáld meg. Néha kend is be kézkrémmel, nem szégyen, csak finom puha marad a kézbőröd, és ha megérintesz egy lányt, nem az olajtól kiszáradt bőrt érzi.
Amúgy a pasim gépbeállító lakatos, van hogy olajos trutyiban matat, de mindig ápolt, puha a keze! :)
2011. márc. 2. 00:14
Papám, a munka nem szégyen ,faterom is szerelő volt 10 évig,de bulizni tényleg ne menj úgy,mert azoknak a p icsáknak akik diszkóba járnak ,"ez fúj undorító".Ismerkedj inkább normális csajokkal akik tisztelik a becsületes munkát és nem anyuci apuci bankszámlájával akarnak közelebbi kapcsolatba kerülni ...
2011. márc. 2. 01:12
19/20 anonim válasza:
Szerintem azt a kérdést kellett volna feltenned,hogy: "mivel lehet eltüntetni a motorolajat a körmök alól?" nem pedig a csajok véleményét kérni,h mit gondolnak a piszkos kezedről.
Mert ha nekik nem számít,akkor neked sem? Téged nem zavar? Neked megfelel,h piszkos kézzel jársz bulizni?
A munkát nem kell szégyelni,ez igaz,de az igénytelenség már más lapra tartozik
2011. márc. 2. 07:32
Ööö semmit...:D
ezen nincs mit gondolkodni... :DD
ez olyan, hogy "ha vannak nálm könyvek és megtudod, hogy suliból jöttem, akkor mire gondolnál?"
nem ciki, ha erre gondolsz! :)
2011. márc. 2. 15:46
Kapcsolódó kérdések: