Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az egyik srác a suliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik srác a suliban megfogja a seggemet, az jelent valamit szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 16:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19:35-ös miért lenne a fiú bunkó ha megfogja a csaj seggét?:O
2010. febr. 13. 20:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát mert a lányok se úgy ismerkednek a fiúkkal, hogy megfogják a farkukat.
2010. febr. 13. 20:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy jó a feneked.
2010. febr. 13. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt jelenti hogy egy r betűs szóval jól lehetne jellemezni téged. Akiket nem lehet r betűs szóval jellemezni, érdekes módon nem tapizza le minden második fiú :| Tehát valószínűleg te adtál jelet, hogy te ilyenfajta lány vagy. De nem baj, ezen még lehet változtatni, kívánom, hogy tudj.
2010. febr. 13. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy a fiúk csak r.bancokat taperolnák le..

a mi osztályunkban a fiúk kedvelt hobbijává vált, hogy a lányokat tapizzák, ölelgetik, tudnám sorolni..

ebben a korban vannak, lehet ilyet mondanni??

hormontúltengésük van..

14/L

2010. febr. 13. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
én is szoktam fogdosni a jó lányokat a suliban de egyértelmű hogy vagy beszólnak vagy jól pofánbasznak
2010. febr. 14. 01:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Jól pofozd le! Én személy szerint nem szeretem azokat a lányokat, akik hagyják, hogy letaperolják magukat...ribancos...

Azt nem mondom, hogy velem nem fordult elő olyan, hogy egy lány haverom seggét megfogtam volna (de őt már 8 éve ismerem...), viszont kaptam is 2 rohadtnagy pofont. Meg is érdemeltem:D

Én azt tanácsolom, hogy te is pofozd le azt aki taperol...

2010. febr. 14. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:
14/f voltam, mielőtt vki félreértené.:D
2010. febr. 14. 11:12
 19/19 anonim válasza:

én 18 vagyok, és nekem megengedte valamelyik nap egy lány hogy letapizzam pedig ha két szót ha beszéltem vele és 2 hete ismerem

osztály társam

2010. szept. 13. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!