Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszex lennék? Biszex lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék? Biszex lányok, szerintetek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Leszbikus biztos nem, mert voltam már fiúba szerelmes. Kiskoromban kaptam egy ilyen játékbabát, aminek a haját kell megcsinálni, de legtöbbször azt játszottam vele, hogy járunk és csókolózunk. A Barbie-jaimat is lány-lány párosításban hoztam össze egyrészt, mert csak egy fiú volt a 8 lányra, másrészt meg mert élveztem. Utána nagyobb lettem, akaratlanul is mindig nézem a lányokat, hogy milyen szépek, szebbek, mint én. Ha valaki előttem öltözik vagy kivágottabb felsőt hord, akkor mergakad ott a szemem... Barátom még sosem volt, de sokat fantáziálok róla. Általánosban meg gimiben is hittek leszbinek olyanok, akik amúgy nem is ismernek. Nem nagyon foglalkoztat, csak nem értem a miértjét. Gondoltam arra, hogy ezt az egész biszex dolgot csak bebeszélem magamnak, a kedvenc énekesem meleg, így el szoktam gondolkodni ilyeneken. Szerintetek ez csak tinikori hóbort vagy lehet benne valami?

2015. febr. 7. 10:35
 1/2 NekoMakoto válasza:
Nem értek annyira hozzá de szerintem valamilyen szinten vonzódsz a lányok felé és nem is. ezt csak te döntöd el. én is így vagyok vele de ennyire nem gondolkodom el rajta. Ahogy érzed és alakul a dolog. :D
2015. febr. 7. 17:46
 2/2 Gabika8 válasza:
Abbol amit leirtal en arra kovetkeztem, hogy valamilyen teren vonzodaz a lanyokhoz! Ez valakinel csak egy bizonyos ideig tart amig ki nem probalja milyen egy lanyal kapcsolatban elni vagy lehet,hogy ez nalad meg marad es tovabbra is vonzodni fogsz a lanyokhoz de ugyan ugy a fiukhoz is. Vagy pedig csak a fantaziad kivancsi a dolgokra. Ezt tapasztalatbol irom en is azt hittem,hogy csak egy korszak de most mar tudom, hogy nem.. 16/L
2015. febr. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!