Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell olyan tragikusan felfogni, ha valaki későn érő és emiatt tapasztalatlan? Miért kell a tapasztalatokon lovagolni nem a jelen számít?
Ha az illető tényleg azért várt sokáig, mert komoly kapcsolatot akart, akkor pont hogy baromira nem kéne hogy érdekeljék azok, akik a tapasztalatlanokat lenézik.
Én is ilyen vagyok, és engem sem érdekelnek.
Én nem akartam szexelni 18 éves koromig. Akik jelentkeztek volna, azok nem tetszettek fizikailag, akik tetszettek volna, észre se vettek (igen, válogatós vagyok, ez volt velem a hatalmas probléma).
18 voltam, mikor egy olyat találtam, akire azt mondtam, hogy na ő jöhet. 4 hónapig szexkapcsolatban voltunk.
Utána több fiút is kipróbáltam, komolyabb kapcsolatom csak 22 évesen lett (addig éretlennek éreztem magam komoly kapcsolathoz és nem elég kitartónak. Meg szerelmes se lettem egyik fiúba se akikkel lefeküdtem, csak a mostani páromba).
Egyszerűen nem mindenki érett rá 14,15,16 évesen. Van aki később és ezt el kellene fogadni de ha nem is, köze akkor sincs hozzá senkinek.
Nem érzem kevesebbnek magam ettől és ugyanúgy kipróbáltam később, kiéltem magam, mint aki 15-6 évesen kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!