Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vmi tipp?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam szerelmes belém, de ezt úgy mutatja ki hogy totálisan bunkó velem.Rugdos, csúfol, és még órán sem hagy békén. Mit tegyek?

Csak mondom hogy szóltam osztályfőnöknek és le se szar -.-

2010. febr. 10. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Érdekesen mutatja ki....!Szólj be neki egy ilyet,mikor sokan ott vannak: tudom,h szeretsz és teljesen ellenállhatatlannak tartasz,de akkor ne így mutasd ki :)
2010. febr. 10. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha fiú, rúgd tökön, ha lány, akkor cibáld ki a haját!
2010. febr. 10. 15:23
 3/9 anonim ***** válasza:
elso kerdesem hogy fiu vagy-e vagy lany??? es hany eves... mert ha pl 14 ev alatt akkor meg elhiszem hogy az illetonek (fiu/lany) halvany lila goze sincs arrol hogyan fejezze ki az erzeseit.... es ha tenyleg olyan dramai a dolog hogy az mar teged bosszant akkor vagd a szemebe "ha szerelmes vagy ne igy mutasd ki" :P:P
2010. febr. 10. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
ezt egyébként miért csináljuk kiskorunkban?? én is ilyen voltam úgy emlékszem..:D
2010. febr. 10. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
14 évesen sztem azért már gáz ha ezt csinálja :'D
2010. febr. 10. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
mondd neki h azert mert bebipotsu vagy ne engem bants, es hagyd ott, akadnak ilyen emberkek nemi agyserulessel mindehol
2010. febr. 10. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez volt...totál ez.

Annyi volt a különbség h 16 éves volt a srác...

Aztán én marha összejöttem vele,aztán szakított 2 hónap után -___-

Azóta boldog vagyok,egy másik emberrel :)

2010. febr. 10. 18:26
 8/9 A kérdező kommentje:
13 vagyok.
2010. febr. 10. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyald arcon egyszer.
2010. febr. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!