Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van kedved képet linkelni?
Hogy néz ki -álmaid nője/férfija, egy -átlagos nő/férfi és aki kifejezetten -taszít.
Játékszabályok: -Kizárólag internetről szedett képek lehetnek és ha lehet, direkt link a képre, ne legyen gugli, vagy egyéb honlap.
-Ne csapjunk át szélsőségekbe, vagyis pl. a "nem tetszik" kategóriához ne linkeljetek fogatlan, kopaszodó 70 éveseket.
-A nagyon tetszik kategóriából is próbáljátok kihagyni Brad Pittet. (persze netről sanszos, hogy sztárt találtok, de akkor ne olyat, aki minden második embernek tetszik)
Ez csak játék, nem kell elmélkedni a kérdés értelmén, de a szabályokat próbáljátok betartani és aki ennyit képtelen, vagy nem érdekli, az görgessen lejjebb. Köszönöm!
Hú, nagyon jók vagytok, köszönöm szépen!
Akkor már én is veszem a fáradtságot. :)
Az álom: [link]
Átlagos: [link]
Taszító: [link]
Érdekes ez az ízlés téma. Az első válaszoló átlagosa nekem pl. már simán mehet az álom kategóriába, és olyan válasz is volt, ahol a taszító bejött nekem, az álom meg nem igazán. Köszi nektek, jó móka volt, ment a zöld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!