Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kicsi a 38-9-es láb fiúként?
Figyelt kérdés
Multkor vettem egy papucsot és az eladó csaj mondta h "de kicsi lábam van o.O"
Én meg h: "nem csak az kicsi ;)"
Szerintetek is kicsi?
2015. febr. 6. 18:34
31/42 anonim válasza:
Igen kicsi. Én nő vagyok és a másik véglet. Nekem 42-43.Utálom,akkora talpam van!
32/42 anonim válasza:
Kicsi hat. Manapsag mar a legtobb lanynak is 39/40-es a laba, meg a torpeknek is.
33/42 anonim válasza:
Olyan magas vagyok, mint te, de 46-os a lábam.
35/42 anonim válasza:
amúgy csak kicsit kicsi a lábad, magasságodhoz képest elég lenne a 41-es is
amúgy azért lepődik meg az eladó, mert ma már csak olyat látni hogy valakinek 45+os cipő kell, nekem sincs hatalmas lábam, de alapvetőleg 45ösnél csak nagyobbat veszek mert rosszul számozzák őket
36/42 anonim válasza:
Jajj de irigyellek!! Az enyém 41-es. Lány vagyok.
17L
37/42 anonim válasza:
157 centi vagyok, és 38-as a lábam.
Mindig attól parázok, hogy az enyém túl nagy.
29/N
38/42 anonim válasza:
Kicsi. Nekem lanykent 38-as, a parome 44
39/42 anonim válasza:
Most akkor 177 cm vagy vagy 180 fölött? Összevissza beszélsz barátom :D
40/42 anonim válasza:
177 v 180 nem m1??? az a 3 centi már nem oszt v szoroz most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!