Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem birok magammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem birok magammal menstruacio elotti heten?

Figyelt kérdés
Par honapja eszrevettem, hogy egy hettel mielott megjon mintha hianyom lenne. Napjaban 2x is van, hogy muszaj sajat magam izgassam, ha nincs senkim. Es ez 4-5 napig tart
2015. febr. 6. 14:11
1 2
 1/11 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Nehany no"nem ilyenkor van.
2015. febr. 6. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is abban az egy hétben. :)
2015. febr. 6. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Mostanában van telihold. Szerintem inkább ennek van köze hozzá.
2015. febr. 6. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem figyeltél biosz órán? Szvsz elég egyértelmű.

Mielőtt kijön a cucc a vérzéssel, igyekszik magát megtermékenyíttetni, és ezért szambát rendez a hormonháztartásban.

2015. febr. 6. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a menzesz alatt kívánom nagyon a szexet :S
2015. febr. 6. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:
4: Igen, de az nem menstruáció előtt egy héttel, hanem 2 héttel van...
2015. febr. 6. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális ez kérdező.Hormonok dolgoznak,egészséges vagy :)
2015. febr. 6. 14:32
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy bírom, amikor ti nők magatok sem vagytok tisztában a saját testetekkel. Mindeneteket: tetteiteket, gondolataitokat, vágyaitokat, döntéseiteket a hormonrendszeretek irányítja. Annak a működésétől függ a létetek ... Tehát ez is :-P
2015. febr. 6. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as: A hormonrendszer férfiaknál és nőknél is befolyásolhatja a viselkedést. Ezért van annyival több férfiak által elkövetett erőszakos bűncselekmény.

De viszont a kognitív képességekkel az ember kontroll alatt tudja vislekedését. Ezért nem sitteltük még le kollektíve az összes pasit a francba.

2015. febr. 6. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:

6: Mondom én hogy nem figyeltetek. A hormonszint elég magasan van, nem csak abban a pár napban, de végig abban a két hétben.

[link]

2015. febr. 6. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!