Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti pasitok hogyan használja a wc-t?
Pisiléssel megtisztelni valakit.. hát én ezt nem értem. Miért nem mindegy, hogy valaki hogyan pisál a wc-be, tán még ellenőrzöd is? Az alap, hogy valaki ha "összekoszol" valamit, takarítson föl maga után, megkérheted, hogy hajtsa le a deszkát, meg mosson utána kezet, de miért nem mindegy neked, ha akár fejenállva pisil, ha betalál a wc-kagylóba, és nem piszkít össze semmit? Én biztos nem pisilnék állva, csak mert valaki megkért rá, és szerinte ezzel tisztelem meg őt.. meg a többi wc-használó férfit.
20/L
"A vendégekre is rászólok, hogy pisiljenek ülve."
Nyilván a te döntésed, úgy viselkedsz, ahogy helyesnek látod, a saját otthonodban jogod van ilyet kérni a vendégeidtől.
Én nő létemre sosem kérnék ilyet, még szóbahozni is irtó gáznak érezném, sértőnek a vendégségbe hívott férfiakkal szemben, mert egy ilyen kéréssel gyakorlatilag azt közölném, hogy nem feltételezem róluk, hogy önállóan ki tudják választani azt a módját a pisilésnek, amivel tiszta állapotban hagyják maguk után a WC-t.
Kb. annyira tapintatlannak érezném, mintha tőlem kérné valaki, amikor nála vendégeskedem, hogy majd ne felejtsem el lehúzni magam után a WC-t, és még véletlenül se felejtsem ott a használt intim betétet vagy tampont.
Szerintem ez ugyanolyan alap, mint az, hogy higiénikus állapotban hagyom ott magam után a WC-t, így minimum meglepődnék, ha valaki nem nézné ki belőlem, hogy képes vagyok magamtól figyelni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!