Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány odavan Pál Dénesér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány odavan Pál Dénesért, tényleg annyira jó pasi lányok?

Figyelt kérdés

A sulink mellett van egy újságos,legalább 5 lányt láttam ma az iskolával a Nők lapjával,amin ugye Pál Dénes van a címlapon, és a lányok az osztályban egész nap róla olvadoztak.Ő mindenkinek ilyen 10/10-es pasi, "itteni" lányok?Mi fog meg benne titeket?

Kíváncsiságból írom a kérdést,mert tudom, hogy jó énekes,de kíváncsi vagyok mi a lányok esete,mi tetszik nekik benne.

2015. febr. 4. 21:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én elsősorban nem a külseje,hanem a személyisége miatt szeretem. Sok megnyílvánulását hallottam már,és élőben is láttam már párszor. Nem az a tipikus üresfejű szépfiú,akit jól megcsináltak. Rendívül értelmes,intelligens és a korához képest nagyon éretten gondolkozik. Egyébként ahogy a közösségi oldalán látom,nem feltétlenül tinilányok alkotják a rajongótáborát,minden korosztályból vannak rajongói. Úgyhogy én nem a külseje miatt szeretem. Nem vagyok már tinilány és nem is divatból szeretem,bőven kinőttem már ebből. Hogy jó pasi-e vagy sem,azt mindenki döntse el maga. Ez ízlés dolga,kinek mi tetszik.
2015. febr. 5. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:
véleményeztem volna, ha linkelsz képet. nem tudom, ki az.
2015. febr. 5. 09:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Mint előadó elismerem, de az én osztálytársaim kifejezetten a külsejétől vannak elájulva:D

Utolsó,google a barátod:D

2015. febr. 5. 15:53
 14/14 anonim válasza:
Hogy most jó pasi vagy nem,azzal kapcsolatban nem igazán lehet igazságot tenni. Tudod,ízlések és pofonok. Vannak akik jó pasinak tartják. Kétségtelen,hogy van benne valami,ami megfogja a lányokat/nőket. Szép szemei vannak és szép a mosolya is,az biztos. Nekem egyébként bejön,de nemcsak a külseje miatt,hanem mert emellett nagyon intelligens,kedves fiú.
2015. febr. 5. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!