Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt pasi. De akkor hogyan tovább?
Bocs, de én amint megkívántam egy pasit a barátom mellett leépítettem azt a kapcsolatot!
Sőt ha nagyon húzott a szívem akkor megkértem a párom, hogy segítsen elfelejteni!
Az érzéseidet valóban nem irányíthatod, de nem egy cseszett romantikus drámában vagyunk, ahol mindig az igaz érzelmek nyernek a tiszta tömény szerelem és mindenki más a gonosz.
Igen én is kívántam meg pasikat elemi erővel, hogy éjjel nappal ő járt a fejembe, de nem engedtem a szenvedélynek, mert a barátom mellett akarok élni!
A hűség válaszáts kérdése! A tiszta magán is válaszáts kérdése!
Senki nem mondta hogy könnyű, mert nem az, tenni mindig tudsz, és nem vagy állat, hogyha sállik a pinád, akkor az első kan előtt eljárod a szukatáncot, hogy jól hágjon meg!
Nos, az érzelmekre is pontosan ez érvényes! Lehet állatiasan kezelni és lehet érett felnőttként is!
Én a magam példájából mondom, ha tényleg szeretne, ha tényleg ennyire odalenne érted, akkor otthagyná a nőjét. Ez a buta duma, hogy még idő kell neki meg satöbbi... Jaj, ugyan már. Csak az időt húzza, de baromira nem akarja otthagyni a barátnőjét. Én is úgy vetettem véget az előző kapcsolatomnak, hogy megismertem a mostani párom. Megismertem, rájöttem, hogy többet érzek, hogy olyan ember, aki mellett jobban érezném magam és aki mellett inkább el tudom képzelni az életem, és léptem. Azóta is együtt vagyunk, már össze is költöztünk. Én komolyan gondoltam az egészet vele. Azért is szakítottam a korábbival. Nekem ezek alapján az jön le, hogy ez a bizonyos pasi nem gondolja komolyan. Vagy csak biztosra megy, és arra vár, hogy kiderüljön, nem csak egy laza kis fellángolás vagy.
Innen te emelt fővel távozhatsz még. Megmondhatod, hogy vagy most azonnal dönt, vagy soha többé nem vagy rá kíváncsi. Van egy harmadik lehetőség is, hogy hagyod, hadd játszadozzon veled, és akkor esetleg a szeretője leszel, de gondolom, te sem szeretnéd ezt. Tehát, válassz.
".tudom tudom ez így nem helyes,de az ember az érzéseinek nem tud parancsolni.." Ettől vagyunk különbek az állatoknál.
Én is voltam kapcsolatban ami nem volt túl jó....kollégámmal elég jó lett a viszonyunk. Az ő részéről is éreztem a vonzalmat én meg már megszerettem.
Mielött közeledtem volna felé szakitottam és azt mondtam vagy szar kapcsolatban maradok amibe semmi jó nincs vagy inkább egyedül leszek amiből még jó is lehet vagy teljesülhet az álmom. Teljesült szerencsére, miután szakitottam összejöttünk de elötte nem tettem volna semmit. Ha valaki nem tud szakitani akkor az ne is kezdjen bele másba...én igy vagyok. Szépen megbeszéled vele, hogy ismerkednél komolyabban is eljárhatnátok de te akkor vagy hajlnadó erre ha már nem lesz senkije. Ha szeret megfogja tenni ha nem akkor csak kell neki valami új. Neked se jó az, hogy este a barátnőjével kefélt ma meg téged csókol....
Rossz kapcsolatot vagy megjavítja az ember vagy lezárja.
Ha te jó vagy neki akkor miért nem lép?
Talán mert neki ez így pont jó, hogy van izgalom (te) meg biztos háttér is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!