Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szemmel ez mit jelent?
Szeretek egy srácot tiszta szívemből, de ő nagy nőfaló, sok nőt lefektetett. Érzem, hogy érzelmek vannak benne, azt mondta bízzak benne, engedjem, hogy bebizonyitsa szeret engem. Sokáig meg sem csókoltam, de a múltkor hibába estem. Elkaptak a vágyaim, órákon át csókoltuk egymást, öleltem és elindultba lavina. Láttam, hogy majd megőrül úgy kíván én is őt, de megálljt parancsolt. Azt mondta h nincs nála óvszer erre nem kèszült, èn sem. Mondtam akkor megszakítással, azt mondta nem. Sok nővel volt, megpusztul úgy kíván, amit láttam is, de èn nem ezt érdemlem. Nem feltételezi h beteg, de annyi nővel volt, hogy vigyázninakar rám, nem bocsátaná meg magának ha folyásom lenne v bármi.
Ez most mit jelent? Ennyire szeretne?
1# +1
Azt jelenti, hogy nem akar gyereket.
Na jó, de akkor minek kezdett bele?
Másik dolog. Mondtam semmi baj, akkor oreálisan. Nem engedte, mondván majd ha ő is ielègit engem.
Mostmár nem tudom mi van?!
Fú b. tok meg! Egyik szituból sem jövök ki jól. Édes Istenem, kibe szerettem bele.
Elvileg az előző csaja miatt kezelnie kellett magát is, mert folyása volt a csajnak. Annyit mondott ne aggódjak, aids szóba sem jön, de mivel én rendes lány vagyok nem szeretné h bármit összeszedjek. Utálná magat ha miatta folyásom lenne v barmi. Velem komolyan tervez es ehhez tiszta lap kell szerinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!